HVOR KOM DET FRA??

KAFTAN KINDA MOODY MONDAY..

IMG_0923

Mine trusser er begyndt og kravle op i “nummi“, og det er 100% ikke fordi jeg har tabt mig. Min datter var så rar, at informerer mig om at hun syntes jeg havde fået en stor røv.. “Jamen, mange tak da!!” Og jeg værdsætter da, din ærlighed. Din lille PUNK!!

Så i dag, var det Monday downer day, og alt strammede. Så jeg hoppede i mit “telt” og spiste et stykke chokolade – Jeg har mistet lidt modet på træning og min krop generelt, det er jo ikke fordi, jeg ikke har tiden. Men jeg må kæmpe for at komme tilbage på rette køl igen, for alt den gode mad og vino, det hjælper ikke lige frem på det. Mit største ønske er, at lære at løbe. Kvinder der løber, har jo de smukkeste ben altså.

Any tips? Jeg tager imod dem med kyshånd ♥

Mandag Kys fra Singa

XX
R

14 kommentarer

 • Syntes nu stadigvæk at du ser smuk ud og ja, dejligt med sådan en ærlighed fra børn, hva 🙂 Så er det godt at man kan hænge ud i sådan en kaftan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg elsker at løbe! Og når man gør det, er det jo ingen sag at komme afsted. Men for at nå til det punkt, hvor løb er dejligt, skal de fleste altså igennem en periode, hvor det er træls og hårdt. Så mit råd er at finde et 12-ugers begynderprogram på nettet og så følge det! Når du er færdig, vil du helt sikkert synes, det er blevet nemmere, og måske ender du endda også med at elske det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg har også tænkt på løbecoach eller noget måske ville hjælpe mig. Men kan godt være jeg skal finde sådan et program ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eleni

  Vi løber skærtorsdag bare en lille hyggetur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg træner 30 min hver dag. (Blir ALDRIG løber) men ca 3xstyrke og 4 Yoga. Når man har styrketrænet er kroppen så dejlig øm at yoga bar er ren nydelse og udstrækning. Det holder mig igang. Bruger app’en yoga studio og er GIGA fan. Har nu holdt den kørende med træning hver dag i ca 2,5 måned. (Og jeg er normalt ik ligefrem trænings-fan) -og nummi’en og mave-dellerne forsvinder (altså nummi’en er der heldigvis stadig men lidt mindre blød

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det var ret cool. Det må jeg altså lige prøve.. Jeg giver dig ret i, det behøver ikke være mere end 30 min om dagen. Må jeg spørge dig, hvor gammel du er – og har du børn?

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Selvfølgelig

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   hov halvdelen af mit svar forsvandt vist. 🙂
   Er 34 og har to drenge på 3 og 6. 30 min efter puttetid eller i ulvetimen mens de tegnefilm’er er et hit 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det sker nogle gange. Pænt træls, når man har noget på hjertet ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Huske på, at fyldig numse er bedre end ingen numse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg troede heller aldrig jeg skulle blive løber, men så meldte jeg mig sammen med en veninde til et halvmarathon, og nu har jeg fast løbet tre gange om ugen siden oktober. Jeg bruger appen help2run, som fortæller en, hvor langt og hurtigt man skal løbe tilpasset ens form 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Gud det lyder da mega cool.Den må jeg lige kigge på ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVOR KOM DET FRA??