FEELING MONDAY PREPPY..

foto[1]

G O D  A F T E N..

Mandagen sneg sig ind på mig igen, og det krævede et comfy sæt. Det var min første arbejdsdag i 2 uger, da Bella jo har været syg, så jeg var en anelse bagud.
Dobbelt up på minus, med både en mandag, og en mail inbox så lang som min barm.

Var hoppet i min preppy LEUX DEUX Sweatshirt. COS Basistrøje.TOOGOODTOBEBASIC Skater Sally Skirt. Wolford strømper, som jeg så fik ødelagt idag, da jeg hang fast i en metal skinne. Arrrrghhh. Garfield Mandag. NIKE Sneakers. Så var så street som man kunne blive på en Mandag. ; )

Nu vil jeg hoppe i seng, for M er ude og rejse (igen) så jeg er alene på skansen. Vi har 2 events i morgen på kontoret, så det bliver en lang dag. Ville ønske man kunne have sneakers på, hele dagen. Men det kan man ikke.. Ævvv.

S O V  G O D T..

XX
R

2 kommentarer

  • Puha det lyder som en rigtig minus dag! Men hey så kan tirsdag da kun blive god 😉
    Jeg er ret vil med dit comfy look – så meget et look jeg ville gå efter.
    God dag søde Rikke.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

M O N D A Y S..