LOVE INFINITY..

STRIPPER KINDA MOOD ; )

IMG_4004

 

Havde postet det her billede i går på insta.. Hvor en pige var super sød, og spurgte om hvor jeg havde købt min “mommy” badedragt?? På en oprigtig sød måde. Det irriterede mig ikke til at starte med, men så bagefter blev jeg træls på mig selv. For jeg gider sgu da ikke kun være en mommy – jeg er jo også nogens kæreste, og jeg vil da heller ikke kun være kærester med en “far”.

Så jeg smed Bumbum i en taxa, og så drønede vi afsted til Great World City, som jeg havde fået anbefalet af min veninde Louise (jasperliving.com) – Det viste sig, de havde lidt til enhver smag – og sørme også noget til faren, og der var ikke meget mommy over den. Win win for os begge. Nå måske ; )

Jeg er mega glad for den, da den både er praktisk OG sexy, smart, behagelig, chic. Lige noget som jeg godt kan bruge i min garderobe. Mærket er SEA FOLLY og forhandles nogle steder i Danmark. Det kommer fra Australien, og er virkelig lækkert i kvaliteten. Jeg har aldrig haft badetøj der har været så dyrt, men var ærligt gået lidt kold på H&M og deres pasformer. Men nu bliver det jo en del af min hverdags beklædning, så må man godt bruge lidt ekstra. Måske den er på kanten til at være lidt stripper agtig, men hellere stripper end mommy. Win Win for M ; )

Find en HER.

Sov godt derhjemme, klokken er 22.54 og jeg vil hoppe i kanen. I morgen er en stor dag, der får vi vores lejlighed.

Kys
R

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOVE INFINITY..