TIPI TUESDAY..

HVOR KOM DET FRA??

IMG_0727

DET MÅTTE JO SKE.. Jeg ved ikke hvor det er kommet fra – eller hvorfor. Men lige i dag, der har jeg mega ondt i maven, og har et KÆMPE savn til alt hvad jeg kender derhjemme. Hvis det stod til mig, så kunne jeg godt hoppe på en flyver, og lige tage en ferie i Danmark. Der sker så mange ting herude, og så igen, så sker der faktisk ikke noget. Men de 6 mdr er gået, og nu melder realiteten sig nok. Jeg har ikke haft hjemve på noget tidspunkt. Men det tror jeg lidt jeg har nu. Eller i hvert fald i dag.

Ting ser pludselig anderledes ud i det lys jeg ser, og selvom man nu føler sig hjemme – så kan jeg også føle mig ekstremt lost – og forfærdelig ensom. Jeg kan ikke forklare hvorfor jeg er ensom, for hvordan kan man være det, når man har mennesker omkring sig, man elsker..?

Tror bare det er Friday Blues.. Men kan ikke helt overskue denne følelse. Og hvorfor den kommer nu. Er det fordi, alt det “nye”, pludselig ikke er så nyt som det var før. Man bliver nok også påvirket lidt af sine omgivelser, og det sætter nogle spor.

Jeg ved ikke hvad løsningen er for de følelser jeg har i dag – har allermest lyst til at gå i seng og drikke vin og spise chokolade. Men skal til “fin” sammenkomst med M´s ansatte – så det er nok ikke i dag, jeg skal drikke mig ned, og fortælle Nyborg jokes. Så tager jeg livet af dem. Hvis jeg fik ét ønske, så ville jeg ønske, alle mine veninder kom til Singapore lige NU og vi bare skulle sidde og grine, og fortælle historier om gamle dage – måske flyve til Bali og drikke billige drinks. ; )

Tæller dagene til Jeg skal hjem – måske meget sundt at savne ♥

God fredag derude..

XX
R

 

9 kommentarer

 • B

  Øv øv! Kender du “the cultural adaptation curve” (jeg kan kun lige finde link til den på en anden blog http://mybellavita.com/fine-print/adjusting-to-expat-life-in-italy-riding-out-the-culture-curve/). Jeg har selv oplevet fænomenet da vi boede ude og jeg tror det er ret normalt. Først er alting nyt og spændende, så begynder man at savne alt det derhjemme og til sidst finder man ro og føler sig rigtigt hjemme. Og tænker også bare, at det er normalt at have dage, hvor man savner det man kom fra. Håber en dejlig weekend får vendt bøtten lidt rundt for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er så rigtigt! Jeg har oplevet præcist det samme på trods af at jeg “kun” er flyttet til London. Det er skræmmende hvor godt den kurve passer på ens udvikling, så selvom jeg lige nu er i savne-perioden tror jeg på at det nok skal vende på et tidspunkt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja den gør naller lige disse dage. Det må jeg sige ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ahhh Ja den giver meget god mening. Min har bare været god lige siden jeg kom. Men det er vel også ok at have hjemve efter 7 mdr. Så jeg skal nok komme igennem det ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Det er kaldet Culture shock, skulle lige til at foreslå det samme som B 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Just me

  Hyyyyllllllll….. og tårer alle vegne savner dig så meget, at det gør ondt helt ind i det inderste. Kunne jeg så var jeg der om 5 og ga dig den største klemmer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hei! Du og din Danske venninne Camilla skriver så like innlegg. Hvorfor? Dere opplever mye det samme men alikevel……. Samarbeider dere? Syns det mangler litt lite fantasi. Ja jeg kan la vær og lese. Men synses expad liv er litt spennende da jeg har vært i samme situasjon nesten selv. Kos dere!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Nej det gør vi bestemt ikke. Men vi er ankommet samme dag, vores børn går i samme skole. Og vi ses hele tiden. Så det er nok meget normalt at vores liv er “det samme”. Vi snakker aldrig om blog – ej hellere om indlæg. Men hvis jeg kan se at Camilla udgiver noget, når hun poster det på Instagram, så holder jeg lidt på mit. Feks. igår var vi til fastelavnsfest, og det har jeg ikke postet nogen steder. Men det er lidt træls, at man ikke kan poste “de samme ting”, når vi nu oplever det samme.

   Hvorfor skal vi koordinerer indlæg, når vi begge skriver fra hjertet.. Det forstår jeg ikke. Det bliver da netop falsk hvis vi snakker sammen. Skal vi så aftale hvem der må poste hvad? Det giver jo ingen mening.!! Camilla skriver om livet i Singapore – og jeg skriver om livet generelt. vi ville få intet ud af at aftale hvem der skriver hvad..! tit bliver jeg overrasket over at se, at vi næsten tænker og føler det samme. Og det gør det jo faktisk mere ægte. Sorry at du føler at der “Mangler litt fantasi”.. Men så får du jo bare 2 indlæg for samme pris – dog det er gratis at læse med.

   Følelser er følelser. Og det er kun oprigtigt at skrive om dem, og det er det vi gør.!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIPI TUESDAY..