DECORATION // BOTTEGA VENETA..

Zzzzzzzz // HVOR ER DEN NÆRMESTE MC. DONALDS..?

mcdonaldsPuhaaaaa… vil du rende mig i røven… Er der nogen der gider minde mig om at jeg skal ikke drikke RED BULL… SOM I ALDRIG….!!! Jeg har ikke sovet siden jeg gik i seng kl 02.30 og mit hjerte har hamrede hele natten, jeg har været nede og hente Cola og taget sove klapperne på, for at se om det hjalp….. Men intet hjalp og med et barn i sengen, der nægtede at sove før 01.30 – som har slået en i hovedet og sparket en i ryggen, gør det det ikke nemmere at komme til drømmeland… så tilsidst der stod jeg op og lavede morgenmad sammen med Nansen (for de skulle sove her) hun har nemlig fødselsdag idag.. wuhuuuu…! Da jeg gik i seng inat, pyntede jeg op til morgenmad med flag og lys – det må være lidt træls at skulle dele sin dag – ikke med en anden, men med resten af Danmarks stive befolkning, som ligger og snorker brandert ud… Så hun fortjente et fint bord.

Men shit hvor kunne jeg godt fråde en burger og engang fritter uden at tælle kalorierne der står bag på de røde djævle pakker… hvem fanden har også siddet i et “boardroom” og besluttede at når kunderne kommer i biksen og bestiller deres usunde mad- som de jo godt ved at det er, så skal vi sgu også give dem en gang dårlig samvittighed over hvor klamt det er det de indtager… det er jo ikke nogen “win win” situation… så går man bare hjem med oppustet mave og et slag i hovedet… Men “I don´t give a F*** ” jeg skal så meget på den gyldne måge når Bum Bum og Mr. M engang gider at stå op… det ved man bare ikke hvornår det er, så jeg venter som et lille barn, på at mor kan få stillede sin sult for “junkfood”.

Har i også ondt i kraniet idag?

18 kommentarer

 • Ingen tømmermænd her – men det er også grundet at der er en lillefis inde i mavsen 😉 tilgengæld er jeg sygt træt alligevel og føler jeg har tømmermænd.. Den står i hvert fald på nattøj og måske heller ikke det mest sunde mad i dag 😉

  God tur på den gyldne måge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Sofie,

   nej det er rigtigt – men så lavede du vel lige kålormen alligevel nu hvor du kunne ligge på maven, bare for ikke og se helt ædru ud… håber du alligvel du fik lidt til og fejre indgangen af 2013.. Børnechampagne – du fortjener ihvertfald en fodmassage fra kranen, fordi du er så sej at ruge en unge – jeg syntes at min skyldte mig hele verden, jeg skulle ihvertfald have en ny garderobe… ASAP som hun kom ud, men den meningn delte vi ikke helt… IDIOT 😉

   GODT NYTÅR & Kom tilbage

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Hej Rikke.
  Jeg elsker din blog og dit fantastiske sprog – du skriver det vi alle tænker, og hold kæft hvor er det godt med et grin midt i eksamenslæsningen (hvilket også betyder at kraniet ikke gør ondt i dag, for nytårsaften blev sprunget let og elegant henover)
  Håber at sulten bliver stillet – og keep up the good work 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Stephanie,

   Ej, så ingen nytårs fest? hvor er du sej at du står imod, jamen så lover jeg dig at jeg nok skal prøve at underholde dig i hele 2013 😉

   Men dejligt du følger med 😉

   GODT NYTÅR
   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Vi drak med måde igår, ja ja mega frelste. Men der var 4 unger som drønede rundt og legede, så vi kunne ikke lige fyre den maks af. Meeennn næste år hihi :O) Uhh ja den gyldne måge 1. januar er jo næsten uundgåeligt. Håber du får stillet din lyst. :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   ja børn de stopper altid en god druk fest 😉 Ej, Bum Bum var SÅ sød, jeg har aldrig set hende lege så godt før med en anden dreng.. det var en fest at se… virkelig fornøjelse… Håber i havde en god aften..

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Puha ja jeg har også ondt i hovedet! Men efter en lille tur på Mc’en og et smut forbi blockbuster så går alting lidt bedere 🙂 Også kan jeg kun glæde mig over at jeg er en af dem der lige meget hvad bare ikke kan tage på.
  Håber du havde en god aften. Og tak for en virkelig fin og personlig blog
  //Amanda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Amanda,

   Vi havde en dejlig aften, det bliver jo aldrig en druk fest når man har børn, men en lille sjus skal man jo ikke glemme 😉

   Tak fordi du læser med..

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Godt nytår, og tak for din blog, glæder mig til at følge den i 2013, synes du er et frisk, ærligt pust i blogland.;o)
  Og ja, træt, træt, træt idag, rammer Burger King om meget kort tid…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   TRÆT…? Jeg er så træt at jeg kunne stå op og sove og jeg er blevet tvunget til at se Klatretøsen og Far til 4 – for 700 gang… har lyst til at grave mig ned 😉

   Dejligt du læser med og glædeligt Nytår
   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde Rikke,

  Håber at din McDonalds hjalp lidt på dine tømmermænd! 1. januar er dagen hvor man gerne må synde – så samvittigheden må gerne fise af 😉 Håber du fik sparket året i gang på bedste vis.

  Skønne indlæg – keep them coming!

  //Amalie
  Amalieardahl.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Amalie,

   Jeg kom aldrig afsted til MC D. manden var ikke til at gå ud og jeg var ikke til at køre bil… ØV ;( Men nytåret blev sparket ind, som børnefamilier nu gør det 😉 Lad os bare sige at der kom ingen stripper, men det var super hyggeligt ..

   xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, jeg er VILD med din blog, jeg har først lige opdaget den nu… Sikke mange pæne ting du har:-)
  Godt nytår og velbekomme:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Ninna,

   Så dejligt du havde lyst til at kigge med 😉 Det gør mig super glad… Glæder mig til at du kommer tilbage.

   Og glædelig 2013

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  HAHA jeg sidder og griner så meget af det indlæg! Der er ikke noget bedre end den gyldne våge når man har tømmermænd. Håber at du fik, hvad du ville ha´:-) Jeg tilbragte nytårsaften med mine forældre…Booooring- men er syg så kunne ikke lige overskue andet! GODT NYTÅR

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg kom aldrig på den gyldne måge, hvad sker der altså…. men BUM BUM og manden stod først op 11.30 og vi havde sovende gæster, åd alt det pasta/kødsovs at børnene havde fået dagen før, spiser normalt aldrig sådan noget og toppede den lige med en skål chips- ved ikke hvad der skete igår, men jeg må ha trængt til det 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  så er den igen gal med mine stavefejl- mener selvfølgelig måge og ikke våge:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hey hvad kan man forvente, det er var den 1Jan du skrev 😉 Håber du kom godt ind i det nye år..

   Knus
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DECORATION // BOTTEGA VENETA..