GODT NYTÅR // CHICKS...

DECORATION // BOTTEGA VENETA..

Dengang at jeg pressede BUM BUM ud af min “fødselskanal” fik jeg den smukkeste taske fra BOTTEGA VENETA – mange vil måske mene at den er konet – men jeg elsker deres design… ingen logo, ingen guld dikkedar – bare pure kvalitet og lækkert design.. Det er en taske at jeg aldrig kommer til at skille mig af med..ved godt mange siger “aldrig og for evigt” men i dette tilfælde, der gælder det for denne her – den elsker jeg.
De har desværre ikke fået så stor succes som i mange andre lande, men jeg håber at det kommer – mange vil nok gerne ha´at man kan se hvor deres taske er fra, men hvis ikke er dette mærke virkelig til at anbefale.

BOTTEGA DECORATION
BOTTEGA CHRISTMAS
BOTTEGA VENETE
Så da jeg før jul gik forbi deres julevindue, kunne jeg ikke lade vær med at tage et billed – det var simpelthen så lækkert dekoreret og helt simpelt.

4 kommentarer

 • Camilla

  Det ER også bare lækre tasker! Og ‘selvfølgelig’ skiller man sig ikke af med en taske der hænger sammen med en så fantatisk oplevelse.

  Jeg har min Balenciaga Club – en model som ikke ses så ofte, og er helt uden logoer og fis, og det er præcis det jeg elsker. At man ikke kan se på afstand, at det er en halvdyr designertaske, med mindre man ved lidt om designertasker 🙂
  Godt Nytår Rikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Camilla,

   Nej det har du ret i, men vi lever lidt i køb og “smid ud” generationen, men den overlever altså 😉 Ikke at jeg nogensinde ville smide en designer taske ud.. men jeg sætter virkelig pris på tasker der ikke viser logo – små party clutches er noget andet – det kan jeg leve med..

   😉
   GODT NYTÅR
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg kender ikke deres tasker, kun navnet. Smukt vindue.. Viser du dit vidunder en dag? Altså tasken..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det kan du tro Heidi, jeg har den faktisk i brug på en af de billeder at ACIE viste, der hvor jeg står ved en rød gammel benzin tank .. men skal nok vise et outfit med den..

   Go´aften

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GODT NYTÅR // CHICKS...