I WANT // SARAH FRANCHES KUHN..

WHY // TOOGOODTOBEBASIC…


Jeg har fået nogle mails om jeg laver samarbejde med “TOOGOODTOBEBASIC” siden jeg blogger en del om dem… dette spørgsmål må jeg sige blankt “NEJ” til.. jeg kender ikke dem der er bag mærket, jeg har mailet med dem idet jeg har været helt vild for at få deres lædernederdel MIRACLE MOLLY men ellers ikke. Min kærlighed til mærket består i at jeg i mange mange år selv har siddet som sælger/salgschef i modebranchen og kan jo nok nemmere se, hvorfor det er at pigerne har så stor succes med deres mærke. Grunden til det er fordi de har helt droppet at sælge til butikkerne, hvilket gør dem selv til det enste led der er mellem produkt og forbrugeren…
Fek.s MIRACLE MOLLY koster 790kr i deres shop, det er det “vi” betaler for den, men den ville ude i butikkerne ca koste 1975kr fordi butikkerne altid mindst ganger indkøbsprisen med 2.5 for at få deres fortjeneste med i prisen (790 x 2,5 = 1975kr)
Så som jeg ser det, er dette klart den måde at jeg har lyst til at shoppe på- da det er mig der smiler når jeg trykker på “GÅ TIL KASSEN” på deres hjemmeside og man føler der er nogen der for engang skyld, har tænkt på forbrugeren.
Jeg håber at de holder konceptet ligeså lækkert og forkæler os med mange flere dejlige styles.

Hvem er TOOGOODTOBEBASIC?

Lækker basis. Til en rigtig god pris.

toogoodtobebasic.com er et nyt dansk kvalitetsmærke inden for basistøj. Helt klassiske basisstyles i super-lækre kvaliteter ? til priser, som gør lækker basis tilgængeligt for alle.

Filosofi & design
Alle designs er enkle og ikoniske. Det er basis-styles i basisfarver, som passer til alt, og som holder sæson efter sæson. Både på grund af det enkle og tidløse design, og fordi kvaliteten er i orden.

Pris & kvalitet
Kvalitet koster. Det kommer man ikke udenom. Kashmir er dyrere end uld, og uld er dyrere end akryl. Men lækker kvalitet behøver ikke koste mere, end den gør hos os.

Vi kan holde prisen nede, fordi vi kun sælger vores kollektion her på sitet. I stedet for at sælge tøjet til butiksledet, som normalt ganger varens pris med mellem to og tre, sælger vi kun direkte til kunderne og holder derved vores udsalgspris på det lavest mulige niveau.

Vi elsker selv at shoppe i fysiske butikker og webshops, der har samlet et fedt udvalg. Men når det gælder basis, vil vi have den bedst mulige kvalitet til den bedst mulige pris, så vi også har råd til dyre designer-items og highstreet-tendenser. Sådan tror vi, der er mange, der har det. Og det var faktisk vores motivation for at starte mærket.

Prispolitik
Alle vores priser er faste, og vores varer kommer derfor som udgangspunkt aldrig på udsalg eller tilbud. Vi tror mere på at sætte prisen så lavt som muligt fra starten. På den måde slipper du som kunde også for at købe noget til fuld pris, som er sat ned dagen efter.

Hvem står bag?
Bag mærket står tre personer. To piger med meget store garderober, rigtigt mange sko og en stor passion for mode, design, tøj, kvalitet – og alt deromkring.

Den ene har erfaring med indkøb, kvalitet, design og produktion fra tøjbranchen, og den anden har arbejdet med PR og markedsføring i en årrække.

Tredje mand arbejder behind the scenes og har fuldstændig styr på økonomi, leverandører, salgsstatistikker, budgetter – og på den it, som binder det hele sammen.

Og så har vi selvfølgelig et hold af fantastiske mennesker og samarbejdspartnere, som hjælper os med at sørge for, at tingene går op i en højere enhed ? dvs. at vores varer når frem til vores kunder.

3 kommentarer

  • Louise

    Super godt indlæg Rikke… 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Louise,

      Tusinde tak 😉 Man bliver jo nødt til som forbruger at fremhæve når der er noget vi kan få gavn af- og det mener jeg med hjertet at vi kan af TOOGOODTOBEBASIC … 😉
      Tak fordi du læste med og rigtig god Lørdag.

      Xx
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] mor… Men ind af døren kom der en pakke til mig fra mit ultimate “fave´” mærke -TOOGOODTOBEBASIC de havde bare været så søde at sende mig et tørklæde AMAZING AMY i grå… Wooow – […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WANT // SARAH FRANCHES KUHN..