HVIS JEG VAR EN STRUDS..

VIS MIG DINE TASKER..

Flere spørger til alle mine tasker (Okay. det lød helt forkert. You know what I mean). Så vi starter her. Min BOTTEGA VENETA samling.
Den store brune flettede lady: En taske jeg ikke bruger så meget, kun i ny og næ – men elsker den over alt på jorden. Jeg kommer aldrig til at sælge den. Jeg fik den, den dag jeg fødte Bella af Mr. M. En ren kærlighedsgave, så den bliver i min samling, forever and ever. Jeg elsker at de holder deres neutrale design og ingen logo har. Mange kender ikke BV, men det er faktisk en af mine yndlings mærker, på tasker og accessories.
Den lille chokobrune clutch: med lak flet. Den købte Kathrine i Italien, i The Mall – til minus 70 % = 1100 kr. Jeg kunne ikke klare at jeg ikke skulle eje den også, så jeg fik den sendt fra Italy til Danmark. hvad gør man ikke for en taske ; )
Den lille nougat farvede skønhed: Har jeg købt i butikken i København, for 4 år siden. Jeg havde solgt en masse på Trendsales, så fortjente en lille gave. Fra: Mig – Til: Mig (altid de bedste gaver)
Shades: De er fra OpticZoo.dk – lige nu kan du få 10% på dine køb, hvis du bruger koden THEINSIDER. Læs mere om det, lige her.

 photo b1049c0d-f3b7-4fe4-b64e-7f6753230302_zps8557a37d.jpg

 photo 7e3082c6-5b97-4d2b-bf36-bf79750e0e28_zps6a4085f6.jpg

Så her var lidt om mine tasker – Ohhhh. Vi kommer hinanden så tæt ved, her på bloggen ; )

BOTTEGA VENETA..

4 kommentarer

 • Stine

  Jeg er vild med Bottega Veneta og deres fine flet 🙂 Fulgte solbrilleetuiet med ved køb af solbrillerne, eller er det et du har købt ved siden af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theinsider

   Det fulgte med. Ekstatisk glad for det. Plus elsker når de laver pæne funktionelle brilleetuier 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Uh! Glæder mig allerede til næste del ‘Vis mig dine tasker’ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theinsider

   Haha.. Ja. Nu har så mange spurgt. Så må jeg heller igang

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVIS JEG VAR EN STRUDS..