KATHRINE LIKES // ORA WATCH..

GODT NYTÅR // CHICKS…

Så er det sgu NYTÅR og der er dækket op til fest… Vi skal være 8 voksne og 2 børn & 1 baby…det bliver hyggeligt – men ikke en abefest, dog man nogle gange savner at kunne drikke sig i hegnet og brække sig i værtindens seng, uden at skulle vågne næste morgen, til en der vil se tegnefilm… men vi er blevet ældre – må vi sande og plus, det er jo mig der er værtinden – så ingen bræk i min seng, TAK!! 😉
Maden er bestilt ude fra og jeg har kunne slappe af idag, ingen stress over forbedredning af festivitas måltid, normalt ville jeg have været i køkkenet siden kl 7 imorgens for at bage brød og gøre klar – men i år er det en anden sang, det har været en hård December måned med børnefødselsdag, jul etc. Så i år er maden købt hos COFOCO og hvem kan ærgre sig, når man får sådan en velkomst på Bryggen. Der var rød løber, musik, champagne og slik til børnene – det perfekte setup til en hektisk afhentning…
cofoco
Nytår
Cofoco1
cofoco2
Lad os håbe at maden lever op til sådan som det ser ud…

Må i få en fantastisk aften med folk i elsker og jeg ønsker for jer alle – et meget bedre 2013…. dog skulle 13 være et forbandet tal – for mig har 12 også været det, så jeg er overbevist om at mit lykketal må klart være 13, jeg har altid været det sorte får, hende med det grimme sprog og hende der gjorde hvad det passede hende – så i bund og grund passer det perfekt til mig… Jeg hylder 2013 og er klar til at modtage eller stå imod hvad den måtte byde mig…

Tak for alle de søde mails igår, jeg vil sende jer alle et svar – jeg måtte bare lige tage en pause – da jeg sad længe igår og læste alle igennem…

Jeg sender jer et *Smoootch* og et klap i røven, hvis i ikke får det af manden, elskeren, kæresten eller naboen og må i alle gå i SPANX (det skal jeg ihvertfald 😉

HAPPY NEW YEAR

XX

4 kommentarer

 • Rikke

  Rigtig godt nytår til dig også! Glæder mig til at læse og grine med i 2013 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg glæder mig til at du følger med 😉

   Glædeligt 2013

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Ihh sikken et fint setup, blot ved afhentning af mad. Så er scenen sat, smukt.!! Ses i 2013, jeg kom jo med som læser på falderebet i 2012. :O) Spanx skal jeg altså udforske, du er vist temmelig glad for dem. :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det var dejligt du gjorde det Heidi 😉 Ja, kan klart anbefale COFOCO eller bare det at bestille mad udefra… dog skal man ikke lade sig snyde, for du skal jo stadig varme alt op og arrangerer … CRAP… og til desserten var dem der var på dessert holdet, ved at være lidt sladret.. fniiis..

   RIGTIG GODT NYTÅR

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KATHRINE LIKES // ORA WATCH..