THOSE LEATHER PANTS..

HVOR KOMMER DE FRA – ALLE SPØRGER INGEN VED DET ; )

LÆDERBUKSER

Der er rigtig mange der spørger til mine læderleggings hvor de er fra, om de strammer på de forkerte steder, hvordan de lukkes etc. Så tænkte at jeg lige ville lave et indlæg om dem.
Jeg kan fra naturens side af ikke gå ud og købe skindbukser der er pre-syet. Jeg er meget meget smal rundt om taljen – men meget stor på ben og specielt rundt om mine knæ. Så når de passer i benene, så passer de ikke om numsen eller taljen. Det er super æv. Jeg har prøvet mange men det har bare ikke været et match. Desværre.
Der er mange firmaer der laver skindbukser. Men nogle af rigtig rigtig dårlig kvalitet. Jo billigere de er, jo dårligere er de også i syninger og i skindkvaliteten. Et par skindbukser koster omkring fra 2500 – 3000 kr. Det kan ikke gøres billigere. Ik hvis man skal håbe på at få noget som bare holder i mere end en sæson.

Mine bukser er syet af min veninde Sofie og hun syer ikke til andre. Hun var sød at sy til mig fordi at jeg “tvang” hende til at gøre det. Jeg fandt selv skindet og derefter havde hun mønsteret til dem. Det er den bedste måde at gøre det på efter min optik. Hvis man kan finde noget strækbart skind – så ville jeg gå til en skrædder og få dem syet. Alt efter hvor meget de tager for det selvfølgelig.

Et rigtig godt alternativ er læggings fra TOOGOODTOBEBASIC Loyal Laura de koster 1900kr. Her skal man tænke på at man køber til indkøbspris. Så hvis de skulle sælges i butikkerne, ville de koste 1900 X 2.5 fordi det er det butikkerne ca regner med, når de skal finde udsalgsprisen. De sidder perfekt og har lynlås foran og forneden ved foden. Rigtig mange af mine veninder har dem og knus elsker dem.

Munderingskompagniet laver også nogle fine nogle og dem har jeg også set at der er mange der har. De laver to modeller en til 2500 og en til 5500 kr. Du kan finde dem her.

JOSEPH har lavet nogen jeg er helt dårlige med men de koster næsten 7000 kr -og hvis jeg havde den slags penge og HVIS jeg brugte den slags penge på nogle bukser. Så ville Mr. M flå skindet af mig og lave det om til en sommerhat. Han ville blive rygende tosset. Hvilket er forståeligt.  Men du kan se mine drømme bukser her.

UTZON laver jo også totalt yndlingsbukers og jeg ville elske at have sådan nogle – hun er kendt for at tænke på kvinde kroppen og tager hensyn til de Nordiske former. ; ) Pris fra 5000 kr.

Helmut Lang har lavet læderleggings som jeg har selv har prøvet. De sad rigtig flot og perfekt skæring på lår etc. Men min numse var bare ikke pæne i dem. Det var ikke buksen det var min røviiii? Så det skal man ikke tage for gode varer. De var også super lækre i kvali´varen.

Det man skal huske med læder det er jo at det er fra et dyr. Det er deres hud at man bruger og ligesom vores hud strækker sig hvis vi tager på – ligeså vel trækker det sig også sammen når vi taber os. Men hvis der er rigtig meget press på skind i en længere periode, så er det at det giver sig. Det er en naturlig process. Så hvis ens bukser giver sig. Så giv ikke op på dem. Prøv at søg en god skrædder i jeres område og få dem til at sy dem ind. Så kommer de tilbage til hvordan de var fra start af.
Man kan også dampe dem på bagsiden med et viskestykke ovenpå, så skulle de også trække sig sammen. Eller man kan vaske dem på skåne/uld program. Det skulle også gøre det. Det har jeg hørt, jeg har ikke selv prøvet det. Så DONT SHOOT THE MESSENGER – hvis de går i stykker eller andet.

Min veninde Sofie Legarth er også indehaver af webshoppen Petit Legarth og hun syer de skønneste ting til børn i liberty stoffer. Puder, iphone covers, vimpler, julestrømper etc. Find Sofies shop lige her.

 

3 kommentarer

 • Marie

  Virkelig fedt indlæg Rikke, synes det er lidt af en jungle med læderbukser – jeg tror jeg skal ud og prøve både fra Utzon og Helmuth Lang:)
  Tak for inspo;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej
  Ja jeg gir jer ret, jeg prøvede sidste sommers at købe et par fra Trend til 1500’tror jeg og de har holdt fantastisk godt til prisen. Jeg drømmer om et par nye, og har overvejet dem fra atGTBB, men er en 34 så er usikker på om de blir for store…. Jeg har faktisk flere gange kigget på din venindes hjemmeside og undrede mig over ikke at kunne se de, men nu har du jo givet svaret- men de ser ud til at de er som skabt til dig 🙂
  Mange hilsner Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Du ser jo fantastisk ud i de leggins. Hvor får man fat i skindet til sådan nogle? Jeg er heldigvis selv ret fix med en symaskine.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THOSE LEATHER PANTS..