H&m // zebra dress..

VACATION // HVOR SKAL VI HEN DU?

Nu er det endelig bestemt og jeg har ro i sjælen. Vores sommerferie er booket og vi drager mod det Syd Franske (som vi plejer) Ned til mine svigerforældre – som bor nede i en lille by, 20 minutters kørsel fra Saint Tropes. Jeg glæder mig helt vildt og har besluttet mig for at koble helt af (så meget det nu kan blive til, I know..)

Sidst da jeg var på en varm ferie det var da vi var i Florida. Men det er ved at være rigtig rigtig lang tid siden –  det var så skønt og der blev slappet af ved poolen og nydt at stilheden fik lov til at trænge ind… i hvertfald i 5 sec, lige indtil man igen hørte “Mooooooaaaaaaarrrrrrrrr” jaa, så var det eventyr over for en stund og min 50 Shades of grey – måtte igen tage en pause.. Pis.

20130515-162834.jpg

Men denne gang har vi Farmor og Farfar der lige kan komme “2 the rescure” når der er behov for en slapper.. Jeg har endnu ikke besluttet mig for hvilken bøger jeg skal have med og læse i – imens at Mr. M skal padle rundt ude på det åbne hav og underholde vores datter. Mens jeg læser chick flick bøger, drikker kold Rosé og ryger en lille Mistral, hvis jeg lyster. Hygge hygge. Det må man gerne. JO man må mor..! ; )20130515-162903.jpg
Når vi skal afsted, så ville dette outfit klart være noget at jeg ville vælge at have på. Specielt når jeg er langt væk fra alle jeg kender, så kan jeg godt hoppe i et par shorts – ellers er det et NO GO..! Det vil også være en fantastisk mulighed for at lufte de fine ting at jeg har fået fra BIANCO.dk – de er bare så fine og lige mig. Sandalerne med Zebra print, går jo hånd i hånd med mit animal theme og ville se max lækre ud til mine sorte oversize silke bukser. Clutchen i neon passer perfekt til “los mobilos”, smokes, hus nøgle, Credit Card, etc. hvad der ellers er nødvendigt at have med ned på stranden. Solbrillerne er mucho cool og ikke som alle de andre at man ser. De er lyseblå i baggrunds farven og med små blomster på stellet – helt vildt cute. Mon ikke også de bliver luftet når vi skal på Roskilde festival – for første gang EVER.. Jeg har kun slået mine folder på Midstfyns Festivallen, men den eksisterer jo ikke mere.. Øv. Så jeg ser frem til at kranen og jeg skal derned og lytte til go´musik og skabe os tosset, som to teenage børn. Jeg kan stadig gå for en teenager og de unge mødre – men han fylder snart 40 (om 2 år) så vi må pudse gangstativet af, så morfar ikke bliver for træt i benene ; )

Hvad med jer? Skal i ud og rejse, i sommerhus – på festival eller være der hjemme og male hegnet?

24 kommentarer

 • Hald

  Det lyder da også alt for lækkert. Sydfrankrig er og bliver et hit.
  Jeg er lige kommet hjem fra 3 uger på Cuba – men kunne snildt tage afsted igen, sådan ca nu. Varme, sol, strand, vand, palmer, rom og latinovibes. Elsker det! Håber jeres ferie bliver forrygende og at du får slappet heeeelt af 😉 Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hald

   Ha! var så ivrig efter at svare dig, at jeg fik dobbeltpostet… smukt (*klaphat…*) 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Altid dejligt at få dobbelt, det er jeg ikke ked af 😉 Endelig keep ém coming..

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Lyder så fantastisk med Sydfrankrig. Er din udkårne da fransk?
  Jeg skal et smut med min anden halvdel (ved sgu ikke om han er bedre ;-)) til Thailand. Først Bangkok i 4 dage og så Koh Samui i 11 dage. Det bliver første besøg i den del af østen, så glæder mig som en anden jubel-idiot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Nej han er ganske dansk – men han er kommet det samme sted pga. deres hus de har de sidste 30 år så det er bare deres andet hjem. Den perfekte location når man har børn med … Tæller dage.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det fantastisk 😉
  Vi skal til Kbh, London og senere på året skal jeg nok til Prag og BERLIN 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ej okay, du har da totalt dine ferier planlagt.. Dejligt for jer – lad os endelig vide hvordan de kommer til at gå. Og tak for du altid er så sød til at sende en kommetar min vej 😉

   Knus
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor må det være skønt med svigerforældre i Sydfrankrig som man lige kan indlogere sig hos 🙂
  Både min kæreste og jeg bliver færdiguddannet her til sommer, så for at fejre ‘friheden’ tager vi på en måneds roadtrip i USA i august/september 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ej det lyder dejligt at bare rejse rundt i en mdr. det fortryder jeg helt vildt ked af at jeg aldrig har nået sådan en tur. Men så må det blive når BumBum er blevet lidt ældre. 😉

   Ha´en rigtig dejlig tur’

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heldige asen! I skal virkelig besøge Port Grimaud når I er der. Ikke så langt fra Saint Tropez. Det er så hyggeligt i den lille “gamle” havneby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Der var jeg sidste sommer, der er så hyggeligt. Min kæreste gad det ellers ikke fordi han er “vokset” op dernede og han havde set det 1000 gange, men fik ham overtalt til det … SÅ SMUKT 😉

   glæder mig bare til varme, ellers så brænder jeg snart sammen.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Uhh lyder skønt. har aldrig været i Frankrig, men det må jeg en dag. Vi skal til Tenerife i 14 dage, jubii. ser pænt ud det outfit..

  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ej det lyder sateme også bare vildt lækkert.. Jeg har aldrig været der, men jeg har hørt at det skulle være helt fantastisk.. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Det har jeg heller ikke og skal lige have overvundet min skræk for at køre i bjerge, for man skal jo se Teide når man er der. Ohhh hader buskørsel sådanne steder. :O) Min mor skal med, så her kan vi også nyde godt af en ekstra hånd, så jeg kan dase ved poolen og få MASSER af sol.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Nej er det rigtig.. ej hvor synd for dig – hva hvis du er den der kører bilen..? Hjælper det lidt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder virkelig fedt, lyster også bare efter sol og varme, og en lækker strand, jeg skal “desværre” kun på storbys ferie her til sommer 😉

  http://www.streetcoutureblog.com/2013/05/15/give-away-minstreg/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Ej, hvor snyd! Bliver bare SÅ misundelig!
  Jeg nøjes med en tur i min svigerfamilies sommerhus ved Vesterhavet, men alene det at få et break fra studie og tilhørende eksaminer bliver nu kærkomment. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det handler bare om at komme væk fra ens normale hverdag, så tror jeg at man kan klare mere – når tankene bliver fyldt op igen 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hald

  Det lyder som en dejlig ferieplan – Sydfrankrig er altid fantastisk 🙂
  Jeg er lige kommet hjem fra 3 uger på Cuba – og ville med glæde rejse tilbage fluks(!) hvis jeg havde muligheden (eller pengene…). Sand, strand, vand, varme, sol, palmer, musik og en lille rom…. what’s not to like?! Det kan varmt (høhø) anbefales.
  Håber jeres ferie bliver lige så dejlig, som min var 🙂
  Kh
  Hald

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ej okay – ren luksus må man sige.. jeg glæder mig også til vores ferie – dog er der lige et par mdr endnu.. så jeg klipper målebånd 😉

   Dejlig aften

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åh…. Jeg er da bare så misundelig- altså på den gode måde 🙂

  Den står på sommerhus hele juli, desværre i skyggen da jeg har fået en stor operation i hovedet og ned af halsen så ingen sol til mig piv piv… Alle shopper sommertøj, jeg shopper kasketter og kæmpe hatte, hurra for h&m.

  Super go blog 🙂

  Vh. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Louise..

   Det er jeg da frygtelig ked af at høre – man kan jo ingen gang sige sige “jeg håber ik det er noget alvorligt, for det er det jo helt klart”
   ;( Stakkels dig. Mit er jo ikke nær dit, men jeg kommer til at gå med plaster på alle mine sår i år.. rigtig træls, for det må heller ikke få sol.. Hyyyl… ;(

   Men så er det godt vi stadig er her og får glæden af og sidde i skyggen og ikke svede tran ligesom alle de andre 😉 Jeg ønsker dig den nedste ferie og håber du må nyde den alligevel… Bruger du det vitamin creme, som skulle formindske ar. Hvis ikke så skriv til mig på Rikke@theinsider.dk så kan jeg sende dig navnet på det. 😉

   Dejlig dag
   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååh hvor skønt, jeg elsker bare Sydfrankrig! Maden, duftene, stemningen, alt er bare lækkert 🙂 Jeg skal selv til Kreta i år, har aldrig været i det græske øhav, så det glæder jeg mig til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ej det lyder altså også bare helt vildt lækkert… Min veninde er derfra og jeg har været med en enkelt gang– Elsker det land 😉

   Go´tur
   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&m // zebra dress..