FUN IN THE SUN // SISTER FROM ANOTHER MISTER..

TOMATO LIFE..

Sidste dag er kommet og turen går tilbage til DK i morgen tidlig kl 6.00
Vi har haft den vildeste oplevelse og alt hvad vi har lært disse dage, skal hjem og tygges på. Jeg har ændret mit syn på bæredygtighed og fået en aha-oplevelse og stor respekt for, hvor meget Knorr går op i miljøet og ansvaret for fremtiden. Man har en tendens til kun at se sin egen næsen – men nogle gange bliver man også nødt til at se ud over sine egne behov og “take action”. Jeg er meget stolt over at ha’ fået æren af og komme med, og få lov til at få et indblik i deres verden og se igennem deres øjne, hvordan de ser miljøet.
Alt er ikke altid så simpelt som det ser ud.!

Lige nu er vi på vej retur 4 timer til Madrid, hvor vi skal overnatte da vi skal tidligt op, sammen med “grisene”. Mange ting har vi oplevet på denne tur, men det er ikke at sove længe.. Men som man siger. Vi må sove når vi bliver gamle. ; )

IMG_9062

Vi ses når jeg rammer DK igen – jeg er hjemme alene fra Lørdag til Søndag. Mr M og Bumbum de tager til Flensborg med min svigerfamilie. Jeg skulle også ha´været med, men jeg lander kl 11.15 og de kører kl 7.00 i morgen tidlig og jeg kan jo ikke være begge steder, på een gang. Så Søndag står i “krammernes” tegn. ; )

Ses i morgen.

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FUN IN THE SUN // SISTER FROM ANOTHER MISTER..