DAGENS HUMØR FRA TOPPEN..

TILBAGE TIL HVOR VI STARTEDE..

IMG_4398

LORT Jeg ville ha´ lavet et indlæg, om Pros and Cons Vol. 2 – men mens jeg sad og bryggede på sjove historier, tikkede der en mail ind, som jeg først skulle have haft på mandag…!! ; (

Svarene på blodprøverne, vi har ventet på, var lige kommet ind hos vores læge. Bella HAR Borrelia. Fuck mig i r….(!) LÆS HER

I have just received Bella’s results. The Lyme Disease (B Burgdorferi IgG Ab) IgM and IgG was both positive. This is a positive result for Lyme’s disease.  The rest of the blood count, liver test and ANA test were negative.

Velkommen til udlandet Riksen, du er fucked, og meget langt væk hjemme fra. M er i Kina..Korea – somewhere med et K, hvor de spiser mærkelige ting – og lander først i morgen kl 23.50!!

En af grundene til, jeg ikke vil have flere børn, det er alt for mentalt og følelsesmæssigt hårdt, at have bare én.! Og specielt, når man altid er alene hjemme. Nå Måske!

Jeg har virkelig været bekymret for hende, de sidste par dage. 1 gang om dagen, af hvad jeg har oplevet. Der har hendes ene øre hævet op, blevet rødt, brændende – og givet hendes de vildeste smerter, så hun ikke har kunne tænke eller bevæge sig, af smerter. ; (

Vi skal på akut klinik i morgen, så hun kan påbegynde medicin, og hvor lang behandlingen kommer til at blive, det må vi se. Vi må bare tage én dag af gangen, der er ikke meget andet vi kan gøre. Endnu en udfordring, vi bare skal igennem.

Håber bare ikke på, at det går i hendes nervebaner, som kan give hjernebetændelse, og lamme dele af kroppen. Mimi Jacobsen, blev bidt, og hun blev lam i den ene side af kroppen. 7.9.13 – håber virkelig ikke det bliver så slemt.!

Anslået 64.000 danskere bides hvert år af en skovflåt. De fleste bliver ikke syge, men 40-90 årligt udvikler komplikationen neuroborreliose. Som tommelfingerregel bliver du ikke smittet, hvis skovflåten fjernes i det første døgn. Juni, juli og august er højsæson for skovflåter.

Det vigtigste er, at du holder øje med, om et rødt hududslæt på bidstedet begynder at vokse.

Man skal virkelig være OBS på det i Danmark. Nu er det heldigvis ikke månederne, hvor de små fuckers kommer frem. Men hvis man har hund/kat, så tjek hele tiden.

Man kan læse mere om de djævelske sataner lige HER.

Nå, ja. Man skal jo heller ikke være for glad, og lykkelig alt for længe.

XX
R

 

 

11 kommentarer

 • Julie

  Sikke noget lort! Og så lige når I er længst væk fra den trygge andedam. Til gengæld er det heldigvis sjældent, at der udvikles komplikationer som dem, du nævner, når det er blevet opdaget hurtigt, og dermed bliver behandlet hurtigt.
  Jeg kan sgu godt forstå, at du er bekymret, særligt fordi du står alene med det. Hvis det er nogen trøst, så har du alle os i DK! Jeg håber, du kan nå at klemme en kaffe ind, når I kommer i oktober…?
  Alt det bedste herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er vist Mimi Jacobsen, du tænker på og ikke Pia Kjærsgaard…

  Men bortset fra det, så FUCK. Øv altså. Skal selv udredes for det samme… Håber virkelig det bedste for Bella – og dig

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Åhh kæreste Rikke, de aller varmeste tanker til jer – Jeg håber de får kontrol over det i morgen, og hun snart får det bedre og slipper for øvrige gener og men!

  De kærligste knus (fra en som heller ikke skal have mere end et barn, efter at have brugt hele dagen på Skejby sygehus grundet voldsom opkast i graviditeten) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej for helvede, Rikke 🙁 Det er jeg sgu ked af at høre. Min kæreste ligeså – fortalte ham det da I var til lægen, og han har spurgt et par gange om I havde fået svar. Det er fandme synd. Og nej, jeg kan ikke undgå at bande når det handler om sådan noget 🙁 Jeg krydser alle mine fingre og håber på det bedste for jer :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åhhh øv øv øv! Stakkels Bella!. Og helt ærligt: stakkels dig! Det gør bare så ondt, når ens barn er i smerte, og du er vildt sej at du klarer det så godt,når Du står så meget alene med det! Og stakkels M for ikke at kunne være der. I er dæleme seje!

  Jeg håber Bella hurtigt kommer i bedring og at det ikke går på nerverne. Og jeg håber du har nogen du kan snakke med og skubbe lidt over på.

  Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christine

  Hej Rikke.
  Øv en dum besked at få :-(….. Stakkels jeres Bella. Jeg har selv været igennem hele turen. I første klasse fik jeg ligeledes konstateret Borrelia, og var igennem et langt sygdoms forløb med indlæggelse og diverse ting – Jeg slap for men af det efterfølgende, det eneste der ramte mig var at jeg kom så langt bagud i skolen at jeg måtte tage 1 klasse om.. Sidder nu som 22 årig og er helt kommet mig!

  De bedste og rareste tanker fra Danmark! Bella virker som en sej og vemodig pige, og skal nok blive frisk igen! Dejligt M snart kommer hjem til jer igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Maria

  Puha. Håber det bedste. Mange tanker til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Håber at det går hurtigt over! Jeg synes at mange rundt omkring mig for den dumme virus i øjeblikket. Mon det var den dårlige sommer?

  …iøvrigt… Var det ikke Mimi Jakobsen der blev ramt eller var det Pia Kjærsgaard?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Åhh…. Tænker på jer. Håber alt det bedste for jer. Kan godt forstå du føler dig langt væk. Et knus og kram herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej
  ville bare lige fortælle dig at min søn havde borrelia da han var 4 år. Det havde spredt sig til spinalvæsken men lige så snart han fik I.V. antibiotika fik han det hurtigt meget bedre. Han kom igennem det uden men’ og vi fik at vide at børn kommer sig meget bedre end voksne. Håber du er blevet beroliget og sender masser af tanker til jer KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åårh hvor jeg føler med jer! Min bror blev selv bidt da han var 7-8 år, det var en forfærdelig tid for os, da lægerne bla. Ikke troede på hvad min mor sagde, der gik så længe inden han kom i behandling at han den ene dag lå der hjemme i sengen og skreg og kunne ikke røre sig, først dér kom han i akut behandling for Borelia hvor der både blev taget rygmarvsprøver osv. Osv. – Håber ikke i kommer igennem det samme, jeg ved min mor stadig kunne græde over den tid i dag, selvom det er over 10 år siden 🙁 – krydser det bedste for jer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS HUMØR FRA TOPPEN..