I WANT YOUR BAG KAT ; )

HVOR BLEV DU AF??

FullSizeRender 2

N E W  Y O R K Man ville være et skarn, hvis man sagde man savnede ferie. Det gør jeg i og for sig ikke. Jeg har rejst mere dette år, end nogensinde før. Jeg har set alle verdens hjørner (eller næsten da) og jeg har grint så meget, at selv min blære ikke kunne være med. Men når man sidder sådan en grå onsdag, og bliver en smule deprimeret. Faktisk så træls, at man vælger at droppe den Christoffer koncert man skulle til, da vejret bare har “downede” en. Så er der sgu da noget galt i det danske ganske sommer land.

SOMMER? Hvor blev den af? Vi tæller den 17 Juni. JUNI. Og der er ikke skyggen af sol, eller bare en snert af stråler. Det kunne lige så godt hedde Januar, der er ingen forskel.! (pik og patter)! Men jeg skal ikke tude, for i aften skal jeg spise dejlig middag med min BFF Kat. Og der skal snakkes, og sladres, som der var ingen dag var i morgen.

Dejlig aften til alle.

XX
R

1 kommentar

  • kat

    Tak for en dejlig aften skat. Hvis der ikke var noget som hed ‘tarvelig gråvejrs torsdag’ og en bil der skulle køres hjem i går… SÅ var vi sgu nok blevet der nogle flere timer og drukket en del mere vino! hahah… xoxoxo kat

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WANT YOUR BAG KAT ; )