FOR ENDEN AF REGNBUEN..

BLUE KINDA MONDAY..

Thi_Thao_silkebukser_blaa_1699kr_forhandlernummer_31344644

Er ret vild med det nye danske mærke THI THAO, de laver de fineste ting, med det perfekte snit, til en kvindekrop. Noget mange tøjmærker glemmer, og vi er sådan set nogle kvinder med former tilbage.. Jeg ved ikke noget værre, end når ting de strammer, og der ikke er plads til ens lår/numse etc. Så er løbet kørt, så får dét stykke textil ikke en chance mere i min garderobe. Ting skal være rummeligt, og der skal være plads til man spiser en lille kaaaage, uden det strammer nogle steder ; )

Øverst på min liste, står deres Swan jacket, jeg har nemlig lige addet disse silk pants til min garderobe, som jeg skal have på til konfirmation på Lørdag. Yes. Vi har nevøer der rammer den alder i vores familie nu. Sjovt, når jeg ikke er blevet én dag ældre ; )

G O D  M A N D A G..

XX
R

3 kommentarer

 • Malene Høgsvig

  Hvis jeg lige havde 1700,- jeg ikke vidste hvad jeg skulle bruge på, så havde jeg også købt bukserne.
  Hold nu kæft, hvor er de lækre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja er de ikke bare SMUKKE.. Er så glade for dem. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Meget lækre

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOR ENDEN AF REGNBUEN..