UPDATE // EXPATWIVES GONE WILD Vol. 1.2

TODAY IS THE DAY..

IMG_8348

YAAAAAAAY Så kom dagen, hvor der kommer gæster fra DK –  det er næsten lige så godt, som en kasse fyldt med lakridser – dog denne pakke, kommer med alkohol i stride strømme. Har sagt til pigerne at de ikke må komme ind, med mindre, de har vin med, og jeg står i døren og blokerer den. SHOW ME THE ALCOHOL ; )

Jeg har ikke lavet nogle planer, for de lander kl 14.30 singa tid – og har været på farten siden kl 15.30 Dansk tid. Så det er en tur på næsten 20 timer. Lidt synd for dem. Så tror bare, de gerne vil lande i singa, og måske slappe den ved poolen, og måske se byen i aften. Eller måske slet ikke noget. Jeg aner ikke hvordan deres tur har været, så vil ikke presse dem til noget.

De har en liste over ting, de rigtig gerne vil, så jeg følger bare med – og “guider” dem lidt ; )

Jeg skulle have skudt nogle billeder i dag til KUDIBAL, men her regner SÅ meget så jeg kæmper lidt med det. Håber på, at regnen går væk om lidt, så jeg kan få billederne i hus inden de kommer.

Seriøst. Jeg elsker mine nye tæpper SÅ meget. De passer perfekt til vores lejlighed, og er også nogle, man kan tage med hjem, når turen engang går mod DK igen. Selvom lige nu, der har jeg ikke travlt med det ; )

Tæpperne er fra Carpet Vista og jeg har købt dem på udsalg, og fik dem shippet herud. Jeg købte 5 stk se dem HER, HER og HER ♥ I LOVE.

Nu time for clothing og lidt frokost, inden at det “går ned”.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE // EXPATWIVES GONE WILD Vol. 1.2