COLOR SPLASH..

NO SNOW – ONLY SUMMER VIBES..

IMG_8264.JPG

(Vintage overdyed rug fra Carpetvista)

Alle billeder på Insta og FB viser massive klynger af sne, og folk må skovle sig fri, for at komme ud og frem…?? WTF.. Hvad laver i? Havde vi ikke aftalt INGEN sne, når jeg kommer??

Jeg håber virkelig på at det er væk når jeg kommer, for ellers bliver det godt nok koldt at komme hjem, og holde jul. Jeg var så smart, at pakke Bella´s og mit vintertøj ned i en Go-Box ..Box.. no shit ; ) Men det er skide smart, for den bliver leveret til STAY når vi lander, så vi kan hoppe direkte ind i vores varme dejlige tøj.

Sidst der landede Bella og jeg jo klokken 6 om morgenen, og vi havde intet at tage på… Jeg stod i en sweatshirt og nærmest bar røv. Bella havde jeg købt en lille dunjakke til, så hun havde lidt og have på – og resten af vores tøj, var hos min mor i Nyborg. Ohhhhhh!! Det var det største kulde chok – og nok der, hvor det gik op for mig, hvor stor forskel der er på Singapore og Danmark.

Lige nu, er jeg lidt mere vild med Singapore.. Sorry guys ; )

Weekenden har stået på at slappe af, jeg har ikke orket at drikke mere – jeg sværger, vi drikker mere her, end vi gjorde i DK. Eller det er i hvert fald mere intens her. Jeg fik nok et glas i ny og ny, når jeg var til events – noget som jeg virkelig savner. Bliver lidt misundelig når jeg ser alle mine veninder, der er ude til hyggelige events, med dejlige mennesker. Æv bæv. Men man skal huske, at se alle de skønne ting i livet, og de er LIGE her i singa singa.

Vores familie, har en meget bedre balance her, og det er altså også noget værd ; )

Snart står den på sunday dinner, på vores yndlings restaurant, og så er det på hovedet i seng. Urent ringer igen kl 6.15 i morgen, og resten af ugen. (desværre)!!

Hvad skal I mon lave?

XX
R

Ps. Nu var der ikke så mange der kommenterede på dette indlæg, som jeg havde troet. Hvilket overraskede mig, eller jeg havde måske troet, at der ville være mange flere der havde en holdning til det. Jeg havde lidt tænkt mig, et par gange om mdr. at lave et “Expatwives gone wild”, men hvis folk ikke ser det sjove i det, så er det jo kun for mig, og min sorte humor..haha ; )

Hvad tænker I?

6 kommentarer

 • Cecklie

  Bliv endelig ved med at lave den slags indlæg – jeg er bare ikk så god til at få skrevet kommentarer, når jeg læser med fra los mobilos<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Ja tak til mere “Expatwives gone wild” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone H

  Ja ja ja helt klart mere expatwives gone wild. Bliver så meget nødt til at vide hvordan historien ender. Og gerne flere af samme skuffe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Fedt fedt fedt.. Tænker jeg gør det sådan lidt brevkasse agtigt, så må vi jo byde ind, med hvad vi tænker de skal gøre. Der er voldsomme problemer her i expat livet ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg siger også ja tak til Expatwives gone wild! Med opfølgninger 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COLOR SPLASH..