L O C A L D E S I G N..

ON THE EDGE..

FullSizeRender

 

ON THE EDGE Det er sådan man har det lidt nu, man ved ikke helt hvad ben man skal stå på. Og behøves man kun at stå på ét.?  Måske skal man nok få begge ben plantet på jorden, når man først kommer herud. Det hele skal bare gå op i en højere enhed. Vi har besluttet at sende en container til Singapore med vores ting, for det løb jo op i top mange penge, hvis vi skulle møblerer en 230 kvm lejlighed, med 3 værelser og et helpers room. 4 senge, 5 tv´er (okay måske ikke det vigtigste) Men på sigt, skal der jo. 3 badeværelser der skal shines op. En terresse der skal have møbler, et køkken der skal have potter, pander etc. Så mine popcorn penge fosse ud af kassen. Det bliver et nej tak.

FORSENDELSE AF HELE ENS LIV  Nej. Det må blive en container, der kan man have meget med i, og ja det koster en del, men ikke i nærheden af, hvis man kom med ingen ting, og skulle købe alt fra bunden. Men problemet er, at det tager ca. 4 uger for fragt og 2 uger før det bliver frigivet fra tolden. Pik og pakker.! Så der skal pakkes når jeg kommer hjem. For det skal sendes så hurtigt som muligt, hvis vi ikke skal sove på et poleret stengulv når vi ankommer slut Juli. Nogen der kender et godt fragt firma?

ALENE Har været rigtig meget alene i dag, da M har været til tusinde møder. Det bliver jo vores nye liv, men der er også en tilvænning der skal til kan jeg godt mærke. Hvordan kan man føle sig alene, når man er blandt så mange mennesker (5.5 mio to be correct). Men det kan man åbenbart, og det er nok meget normalt – men når jeg endelig kommer på plads herude, så bliver jeg ikke til at skyde igennem. Jeg skal bare lige finde min vej frem, så bliver jeg en tornado, der ikke kan stoppes igen – håber på at min kopipapirfarve også bliver erstattet af en lidt nougat tone. For det her er jo skræmmende, så bleg jeg er. Gisp.!

VIDEOBLOG Overvejer lidt at lave en videoblog. Måske bare some en sidebar på bloggen. Så alle ikke skal tvinges til at se mit tudefjæs, hvis man ikke gider. Ha! Jeg kommer nok til at fælde en tåre eller to, hvis jeg kender mig selv godt nok. Mon der er nogen der gider at se på det?

Klokken er 18.07 og baren er åben for free drinks, jeg drikker mig sgu ned ; )

Adios partners.

XX
R

11 kommentarer

 • Ida

  Hvor bliver det bare spændende, og på en gang sikkert både skæmmende og uhyggeligt men også som et uforglemmeligt og helt fantastisk eventyr 🙂
  Jeg glæder mig sådan til at følge med fra sidelinjen, når I er kommet på plads “i jeres nye liv” og når de mange sommerfugle i maven forhåbentligt også har lagt sig 🙂

  Jeg rejser til Indonesien om 1,5 uger, men kommer i den forbindelse forbi Singapore. Umiddelbart planlægger jeg at bruge 3-4 dage der – Tror du det er passende eller er det ALT for få dage eller mere end rigeligt? 🙂 Og ikke mindst Rikke, har du nogle tips til attraktioner, madsteder, hoteller eller lignende? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Ida.

   Jeg ville mène 3/4 dage er “nok”. Jeg ville klart anbefale man tager deres “hop on hop off” bus, der får du et perfekt billede af, hvordan byen hænger sammen. Evt. køb til 2 dage. Jeg elsker den tur, og tror jeg skal på den et par gange mere. Hvis du tror du ikke behøver varmt tøj her, så tager du fejl.. Så ha´altid en trøje med ud, når du skal på tur. Her er så meget aircon OVERALT. Så man fryser helt vildt. Specielt i biografen. Der er der minus grader.. Yiiiiks.

   Så skal i se Marina Bay KU DE TA. Drikke en Singapore Sling på Raffles Hotel. Spise noget af det lokale mad. Se Orchard Rd. Spise på Absinthe. Se Sentosa, en ø, der høre til Singapore. Der er Universal Studios.

   Her er så mange ting at lave. Og 1.45 min fra Bangkok. 2 timer BALI, 3 Maldiverne. Etc. Du er tæt på alt. ; )

   Rigtig god tur

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Hurra, hvor er du sød Rikke! Tusind tusind tak for alle dine brugbare tips 🙂 Det er noteret og planlægningen er sat i gang!

   Et enkelt lille hurtigt spørgsmål – Har du en hotelanbefaling? Vi har besluttet os for fire overnatninger og har ca. 3000 kroner til de fire overnatninger 🙂 Og vi ANER ikke hvor vi skal bo – Hverken i hvilket område eller på hvilket hotel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Uhhhh. nu kommer jeg til at lyde som en rigtig uviden blond expat wife..hahahahaaa. Men vi bor altid på et hotel igennem hans arbejde. Det hedder Westin ved Marina Bay. Jeg har ingen anelse om hvad det koster – men jeg ved man ikke kan få 4 overnatninger for 3000 kr, da det er et business hotel og det er 5 stjernet. Men jeg er sikker på i kan finde noget fedt. Husk at alt er stort set centrum. Øen er jo tiny. Men ellers lige skriv. Så kan jeg hjælpe dig med området ; )

   Hvornår var det nu i skulle afsted? Juli?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Sikke en omgang at sende alle sine ting afsted i en container!! Men god beslutning og mange gange held og lykke med det hele p.s. kunne være sjovt med en videoblog om jeres nye liv i Singapore

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Det er den bedste beslutning, at I vælger at tage jeres alt jeres habengut med jer! Trust me!!!

  Da vi flyttede fra DK til Californien, overvejede vi kraftigt ikke at tage vores ting med – vi kunne jo bare købe noget nyt samt vi skulle kun være væk i max tre år. Nu sidder vi så her ni år efter – ikke længere i CAlifornien men et nyt land – og jeg er SÅ glda for at have mine ting med mig!

  Faktisk var det min mands daværende chef som insisterede på, at vi skulle have alt med – hans argument var; det kan godt være, det er hammer dyrt, men det kommer aldrig til at føles som JERES hjem, hvis Ikke I har jeres personlige ejendele med! Og jeg kan kun give ham ret.
  Når man synes det hele er mega øv (for de dage kommer…), så hjælper det altså lidt, at sidde i sin gamle lænestol og drikke kaffe af yndlingskoppen!

  Da vi flyttede fra DK brugte vi MøbelTransport Danmark, og jeg kan kun give min varmeste anbefaling. De var super effektive og da vores container ankom efter 2 mdr til Californien, var alt i tip top stand – intet var gået i stykker!

  Husk at du skal lave lister over dine ejendele (beskrivelse og værdi) til forsikringen, in case der sker noget med containeren undervejs! Men det guider flyttefirmaet dig også helt sikkert igennem.

  Held & lykke med jeres nye eventyr – det bliver fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Du har overbevist mig endnu mere – alt bliver sendt, så vi kan føle os hjemme i et fremmede land. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke - Geneve

  Rigtig god beslutning at få Jeres ting sendt derud. Glæder mig vildt til at følge med i Jeres eventyr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja. jeg tror også det er den rigtige beslutning ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Petersen

  HEY… Jeg vil elske en videoblog! Stort ja tak herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L O C A L D E S I G N..