EN SLUDDER FOR EN SLADDER ; )

ANIMAL DECÒR..

IMG_8378

(Pictures YELLOWKORNER // Carpets CARPETVISTA)

At skabe et hjem her, at virkelig en ongoing process – og det tager tid (og penge) før, man føler sig hjemme, og har skabt et hjem, som faktisk føles som ét hjem. Jeg er over excited over disse fotografier fra YellowKorner, som jeg fik anbefalet af min søde Norske Expat-veninde. Hende og hendes kæreste, havde næsten tømt butikken ; )

Så to styks måtte med hjem til Orangehuset – først var de ment til gæsteværelset, men forelskede mig så meget i dem, at nu kommer de ind i soveværelset. Så må vi bare se, om jeg kan hænge dem op…lige…det kan godt blive et problem.
Jeg har også købt en fotobog med en masse dyreprint, som jeg tænker, jeg klipper ud, og putter i nogle IKEA rammer. Jov Jov. Man kan ikke snyde en fynbo. Hvis jeg kan spare nogle penge, så gør jeg det ; )

YellowKorner

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SLUDDER FOR EN SLADDER ; )