PILATES. HANUTA OG EN HELDIG KARTOFFEL..

OVERDYED RUGS // DECOR..

IMG_5193
Jeg er jo ved at indrette vores lejlighed her i Orange huset. Det er lidt svært, når alt er så koldt og i sten. I DK der gør huset/lejligheden, jo også noget af hyggen. Men det tager lidt flere kræfter herude, at skabe ‘et hjem’.

Men jeg har fået den ondeste besættelse af ‘overdyed rugs’, jeg kunne tømme hele kontoen for at købe tæpper. Men Mr M siger ‘Nej’. Sure løg.

Men disse er mine favoritter, som ville passe rigtig godt ind i vores hjem.

OVERDYED RUD
Åhhh jeg er så meget fan. De er virkelig pæne ♥ Må finde en måde (som ikke er kriminel M er så sart nemlig) at tjene penge på herude. Ville elske at ha´dem alle i mit hjem. Where the is a will there is a way. Jeg skal nok få bare ét af dem. Mission this year.

Jeg har faktisk selv et gammelt tæppe, mon man kan tage det, og få det farvet.?? Jeg må på jagt efter én der kan gøre dét for mig.

Google Overdyed Rugs – så kommer alle disse frem. Det driller lidt med links, når jeg sidder i Singapore.

Mys
R

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PILATES. HANUTA OG EN HELDIG KARTOFFEL..