TODAY IS THE DAY..

EN SLUDDER FOR EN SLADDER ; )

IMG_8364

Jeg er blevet stillet 9 spørgsmål, om mig selv, så jeg har fortalt lidt løgnehistorier om mig selv, herovre hos KUDIBAL.

De havde bedt mig om, at sende dem nogle billeder i går, af mit fine outfit (all Kudibal). Men vejret ville, at det var den værste regnskylle i 4 mdr. og det stoppede bare ikke igen, jeg blev så presset, og timerne gik bare, og himlen brølede bare.
Først da klokken blev 17.15 kunne tøserne skyde nogle billeder af mig, og jeg kunne sende dem afsted til DK. Heldigvis er der 7 timers forskel, så de modtog dem kl 11.00 og alle var glade, og jeg var lettet ; )

Hvis i skulle få lyst til at købe mit tørklæde, og støtte Ronald Mcdonald huset, så kan du finde det HER.

#tænkmedhjertet

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY IS THE DAY..