OOYD // OUTFIT ON YESTERDAY..

COOKIEMONSTER. GAVEREGN OG HEMMELIGHEDER..

132

(Foto Credit: Emilie Delance)

Uhhh.. Jeg arbejder på noget spændende… Jeg kan ikke sige hvad det er. Men jeg kan sige så meget – Det er lige noget i min ånd. Det er lige fra hjertet. Det 100% uselvisk – og noget der kan glæde andre. Plus jeg gør det i samarbejde med nogle dejlige mennesker. Kudibal, Starklint Pr, Emilie Delance – og babymamma Malsen. Det kommer til at blive afsløret om et par mdr, så I kan godt glæde jer.

I kan se flere billeder HER fra mit besøg hos Kudibal, sidste uge.

Låge nummer 17 finder I hos Guld.log – hvor I i dag kan vinde et gavekort på 2500 kr til BOOZT.DK (HER)..

Dejlig dag Rugrats ; )

XX
R

2 kommentarer

 • Ej, jeg kan slet ikke holde til sådan nogle teasers! 😀 Hahaha. Glæder mig til at se, hvad I har gang i!

  Elsker den sorte pels i øvrigt! Wow 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Haha. Jeg lover jeg fortæller det, når jeg må ; ) Mega najs pels. Den er fra Kudibal´s Aw15 kollektion. 2 die 4.

   ; )

   Dejlig Jul

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOYD // OUTFIT ON YESTERDAY..