PANG SKAL DER TIL..

NEW IN // ZARA ANIMAL PRINTED PANTS..

NEW IN ZARA
New in – Animal Printed Bukser fra ZARA… jeg er jo lykkelig for den oversize tendens der er, at bukser godt må være baggy.. not so much a fan af de 3/4 bukser… Ik med mine korsstings ben.. der skal de stænger altså dækkes og helst i noget der ikke sidder tæt..

7 kommentarer

 • Det er virkelig nogle lækre bukser! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja er de ikke fine.. jeg kunne ikke lade dem hænge på trods af at jeg ikke lige havde 459kr.. men man ved bare at sådan nogle bliver udsolgt- 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har jo sådan set også brug for dem p.g.a. benet! Du vil være lidt for blå uden bukser i disse dage og dine fine læderbukser skal jo helst heller ikke slides ihjel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha… nej det har du ret i… Så jeg fortjente jo virkelig de busker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh de ser vildt behagelige ud de bukser og lækkert print, må prøve dem hvis de har dem næste gang jeg er forbi den lokale Zara.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Uden pis det er mit bedste køb i år – har så optur over dem.. Virkelig. Jeg har dem i en Small. Ved ik hvad der sker med ZARA men r begyndt og gå en str op i deres tøj. Selvom jeg faktisk har tabt mig. Så bruger jeg M i mange ting. De har skaleret deres size chart ned – pga de små tynde spanske kvinder.. Grrrrr

   Men kan klart anbefale dem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] FTC Cashmere knit – som jeg elske. Knit FTC Cashmere // T-shirt MSGM // Pants ZARA // Sneaks VANS // Bracelets APROSIO & Co […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PANG SKAL DER TIL..