NEW IN // THE BLUE CAPE..

FROM WHERE I STAND // ANIMAL ON THE LOOSE..

20140404-183247.jpg

Sådan her ser jeg ud idag. Eller rettere. SÅ ud.! Lige nu i skrivende stund sidder jeg i nattøj og glæder mig over at det er Fredag. Men for et par timer siden der så jeg sådan her ud. Jeg var inde i city for at bytte noget i ZARA.. FYI og note  2 myself. ALDRIG ta´i ZARA på en Fredag. Hvordan kan det være at der kun er Én person ved kassen, til at ekspederer – OG hun SKAL kalde en manager for at tage en trøje retur til 299kr. Vi snakker ikke 2999kr. Bare sølle 3, hundrede lapper.! Det giver jo ingen mening. De må virkelig ikke stole på deres personale. Men hvem stoler så på de der managers.? De er jo lige så meget gud, som juicer drengene i JOE & THE JUICE.! Hvor kommer alt den magt fra.? Sådan var det ikke da jeg blev uddannet i butik tilbage i 2000. Nej der måtte vi sgu det hele. Vi måtte både sælge og tage retur. Tælle lager op og støve hylder af. Jo Jo vi var meget heldige. ; )

Nå, hvad står jeres vilde weekend så på? Min aften idag, er ikke så crazy. Jeg skal bare være her og hygge med Bella og Mr. M – til mit held er X-Factor slut, og jeg er fri for at lytte på det jammer. M rejser imorgen til Madrid med nørde klubben – for at se fodbold. Jeg skal til træning imorgen tidlig – og imorgen aften skal jeg jo ud og danse kalorier af, til Thomas H, koncert. Tæller timer og klipper målerbånd. Søndag skal jeg træne igen og være sammen med Bella og min Mor?? Så alt i alt. En dejlig aktiv weekend.

; )

Dejlig Fredag Aften.

XX
R

2 kommentarer

 • Sara

  Jeg er efterhånden helt stoppet med at shoppe i Zara, magter simpelthen ikke deres alenlange køer og absurd dårlige kundeservice. Forstår ikke hvordan der kan være 25 mennesker i kø HVER gang jeg slår et smut forbi en Zara? Enten er det mig der er uheldig, eller også fatter de ikke at sætte nok personale ind. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup

  Det lyder faktisk ikke tosset! 🙂
  Her står den forhåbentlig på køb af hus, det er ufatteligt hvor lang tid sådan en process kan trække ud når man har fundet H.U.S.E.T. 🙂

  God weekend, elsker fredage <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // THE BLUE CAPE..