VELKOMMEN TIL MIT UNIVERS.

MSGM ANIMAL ON THE LOOSE…

Jeg har få yndlings mærker, men MSGM er klart en af dem der er på listen. Hvis man ser hans kollektioner, så bliver man altid glad. Han er i min verden den ultimative designer og hans design er en god måde at prøve at forklarer min stil på- der er aldrig noget der passer sammen perfekt, det skal helst være så skævt som muligt.

DJ Massimo Giorgetti Startede MSGM i 2010 da indgik et samarbejde med Paoloni Grouppen, som strakt kunne se at han havde talent, på trods af at han først startede sin karrierer i 2004. Han får sin inspiratin fra COCO CHANEL & Yves Saint Laurent og blev i 2010 kåret som den mest innovative nye Italienske Designer af VOUGE ITALY. Man stiller ikke spørgsmål ved hans talent, det udviser han uden gemte detaljer når man gang på gang ser de kendte Italienske ?It? piger ifører sig hans kreationer og viser sig frem til de store shows. Når man har MSGM på behøver man ikke gemme på vild dyret, man har det på?

Næste indlæg

VELKOMMEN TIL MIT UNIVERS.