outfit // bevar christiania..

Zara // animal pants..

NU GÅR VI IND
Mange har spurgt på disse bukser, så tænkte at jeg lige ville knytte et par ord til dem.
De er fra ZARA jeg har næsten lige købt dem. De koster 490kr. Jeg har dem i en str Small. De var super lange da jeg købte dem, det var også det der var ideen med dem at de skulle være “hæl” lange. Første gang at jeg vasker dem, krymper de 20 cm. Rimelig øv, for så blev de pludselig til “sandal” korte istedet…Så man skal ikke købe disse bukser, hvis man gerne vil have den lange effekt, for de bliver ultra korte, jeg har aldrig prøvet noget lign.

Lige nu er jeg hjemme hos min Mutti igen, på en lidt slap af ferie i et par dage.. BumBum er hjemme hos farmand og bliver forkælet.. Så bliver jeg forkælet her hos min moaar 😉

Ha’ en dejlig dag, hvorind den bringer dig.

Xx
R

9 kommentarer

 • Sarah

  Hej Rikke, hvordan vaskede du dem? For der står rens i dem og jeg havde overvejet at prøve med håndvask, men det tør jeg jo dårligt nu. Tak for en inspirerende – og daglig overspringshandlings – blog 🙂
  Hilsen Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg har vasket dem
   I maskinen på fin vask.. Jeg kan ikke bruge det dry cleaning til noget.. Ellers må det ud 😉

   Dejlig dag
   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er super lækre de bukser – Også i den længde 😉
  Og så er jeg vild med mønster- og farvemikset!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg elsker de bukser, men det er bare lidt vildt de er blevet så korte syntes jeg. Jeg har købt et nyt par, så nu må jeg se om håndvask er bedre.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor super nitten med bukserne ! Nu designer jeg selv, og har alle materialer i hånden, og nogle materialer kryber 5%, hvilket jeg tager højde for. 20 cm – det er dæl-dytme meget ! 😀

  Men fin er du sku alligevel, unge dame ! 😉

  /Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja du er jo multi power Girl… Det har jeg set. Det var helt vildt med de bukser… Købte et par nye fordi jeg havde smadret dem da jeg var i byen og der målte jeg dem op af hinanden …Craaaaaazyyyyyy 🙂

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Den jakke er simpelthen så lækker! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] bare lige et par mdr. endnu. Knit LINDEX // T-shirt AMERICAN VINTAGE Købt i Strøm // Pants ZARA // Slippers KENZO // Sunglasses […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

outfit // bevar christiania..