OUTFIT // BUSY BEE..

A NEW ANIMAL FOR THE COLLECTION..

SELECTED FEMME

Der er jo det der med at man ikke skal give gaver at man ikke selv ønsker sig. Så det måtte jeg jo desværre sande var en kendsgerning. Jeg gav denne smukke sweatshirt til Kathrine da hun havde fødselsdag. Jeg var så dårlig med den da hun tog den på at jeg også blev nødt til at eje den selv. Jeg har skrevet om den før her. Du kan få den i butikkerne lige nu hos SELECTED FEMME. You Like??

6 kommentarer

 • Sara

  Hvor er den fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise JC

  Ha ha, den har jeg også. Jeg ELSKER den!
  Der er jo uendelige styling-muligheder, kom så efterår (ej, det ved jeg godt nærmest er blasfemi at sige 😀 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jaaaaaa.. jeg vil også ha lidt efterår. Savner at bruge alle mine jakker og striks 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miss kat

  Schhhh… Men det er min bedste fødselsdagsgave!!<3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hvor er du sød skat. Vi kender jo hinanden 😉

   Kys

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Rigtig fin.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // BUSY BEE..