BASIS..

THEY CALL HER CAITLYN..

556c7a214ae56e586e457d37_vf-cover-bruce-jenner-july-2015-1433175289

Caitlyn Jenner for 1 time siden, kom det frem at Bruce Jenner, er blevet til denne foxy lady Caitlyn. Hvis jeg ser sådan ud, når jeg er 65 år gammel, så ville jeg være stolt. Og så gå fra en mand til en kvinde. Sorry to say. But it takes balls. Jeg synes hun er så smuk, og der er virkelig en glød over hende, eller måske rettere en ro.

Alle skal leve som de vil, selvfølgelig uden at træde på nogen, og gøre det i en ond henseende. Men om man vil være kvinde, expat wife, elske en anden mand. Være single. Ha´et red room of pain. Så skal man gøre det. Man skal leve livet uden nogle fortrydelser. og så skal man give den gaaaaassss.

When two become one. ♥

#teambruce #youcancallhercaitlyn

9 kommentarer

  • Mie Holm

    Ha ha!!! Ja det forstår jeg! Min søn har skænket mig en dejlig svigersøn. MEN uanset tror jeg nu den skønne Bruce har været igennem en heftig fotoshop! Men grundliggende er vi jo bare enige!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trins

      ja, jeg tror også at Photoshop har været iblandet godt og grundigt. Men det gør alle jo, så der er vel snart helt naturligt…

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      But still. Jeg er stadig fan. Der er laver en film “behind the scenes” og der ser han faktisk også rigtig smuk ud ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Og det er det vigtigste.. Alle er lige.. Jeg er helt skræmt, når man læser på de amerikanske sider, hvad folk kan finde på at skrive. ; ( Når man er for “troende” i USA. Så kan man desværre ikke se, at det er okay at være mand der elsker mand. Eller mand der føler sig fanget i en kvindes krop. Det gør ondt i mit hjerte. Livet er ikke bare Sort og Hvid. Der er mange nuancer imellem der. The colors of the rainbow.

      ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Line Maria

      Helt enig!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Hun er mega foxy jo, selvom jeg synes det skulle være Caitlyn med K. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes at han ser rigtig godt ud på billederne 🙂 Jeg må dog sige at hvis det var min egen far der ville være en kvinde så vil jeg have det lidt underligt med det – tror det ville være for specielt. Men han er sej ham Bruce 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Jeg giver dig helt ret. Tror også jeg ville synes det var lidt hjerteskærende. Og tænk, de gør det i fuld offentlighed ; ( Synd.

      Men han ser ski´godt ud. ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BASIS..