ARM CANDY OF THE DAY..

EN STOLT SØSTER..

8311726-skilt

I dag er jeg en stolt søster.

Det er ikke hver dag, man står op og finder sin lillebror på forsiden af BT, men det gjorde jeg idag. Med overskriften: Kender du ham? Mand spreder smukt budskab – Jeg elsker muslimer, STOP hadet.

Rasmus og jeg er ikke ens som person. Vi er meget forskellige – ikke på den negative måde. Vi er meget følsomme begge to, og ønsker kun andre mennesker det bedste. Men han er bare en tand, et bedre menneske end mig. Jeg har tit været irriteret på ham, når han drog mod Palæstina for at være fredsvagt, og hjælpe dem, som havde brug for det. For hvorfor skal du blande dig i andres krige, når du alligevel ikke kan ændre det?
Egoisten Rikke, tænker jo. Hvorfor skal du risikere at miste dit liv, for andre – og VI så skal undvære dig i vores.
Men sådan ser Rasmus ikke på det. Han tror på han kan ændre verden, ved at sprede kærlighed og gi´til andre, uden at forvente at få igen. Det er der ikke mange andre der ville gøre for nogen eller for penge.

Jeg ved ikke om mit syn er ændret, på hele billedet om man kan ændre verden, ene mand.  Men i dag, forstår jeg min bror bedre. I dag er der gået et lys op for mig. Det kan godt være at du ikke kan ændre verden, ene mand. Men ha´dog alligevel troen på du kan. Og det tror Rasmus på, han kan. Tro flytter bjerge.

Uden jeg har vidst det, har han i går, gået op og ned af strøget med det skilt, for at sprede god karma og kærlighed. Det er sku da smukt. ♥♥

Han har ikke brug for opmærksomhed, fra hverken medier eller andre. Han gør det fordi han tror så stærkt på det, helt inden fra hjertekuglen.

Så i dag er jeg en meget stolt søster.

I kan finde artiklen om Rasmus, på BT´s hjemmeside LIGE HER..

Spred Kærlighed

XX
R

12 kommentarer

  • Yasmin

    Jeg så godt artiklen tidligere i dag og tænkte, at det var så fedt gjort! Kæmpe applaus til ham!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna L

    FANTASTISK!
    Jeg oplever faktisk, stik imod hvad jeg troede ville ske, at jeg selv føler en større kærlighed og forståelse for andre mennesker med andre baggrunde efter weekendens episoder. Hvorfor bliver vi ved med at provokere for provokationens skyld, når det sårer vores medmennesker? Kritik og diskussion skal der altid være plads til, men hån og had kommer man ingen vegne med.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Jeg giver dig så meget ret. Ytringfrished includere ikke, at gøre nar. Tvært om. Og hvis vi såre andre mennesker, skulle vi måske kigge os selv i spejlet 🙂

      Spred kærlighed

      Xx
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor kan jeg godt forstå, at du er stolt – det er så fint gjort 🙂

    http://monicablander.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

    Ham kan du godt være stolt af og hvor er det skønt at flere og flere begynder at sætte spørgsmålstegn ved den måde vi forvalter vores ytringsfrihed på – hurra så er der alligevel mere dybde i det danske sind

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Ja. Jeg ikke selv før tænkt over det. Men de sidste par uger, har fået mine øjne op.

      Det min bror mener med “STOP HADET”. Den er jo ikke kun møntet på Danskere. Det er os alle. Vi skal være gode ved hinanden – for had og krig, læser ingen ting. Vi skal jo leve sammen, så lad os finde en balance. ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

    Du har en meget sej bror – Ham kan du sagtens være stolt af! Bare der var flere som ham <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Tror han har skabt noget opmærksomhed, som vi måske trængte til Incl. Mig selv ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • All hail din bror! Rocker sejt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARM CANDY OF THE DAY..