LANGE STÆNGER. ME&ANDTHEMET OG EN ULDFRAKKE..

KAGEMAND. DIVAER I JUNGLEN OG BØRNEFØDSELSDAG..

 photo foto_zps25ef1ac9.jpg

Sidste dag med fødselsdage, er endelig overstået. Mr M og jeg ligger på sofaen, som to strandede grandehvaler. Børnefest for 8 piger på 6 år, der skal altså noget af “en mand” til (og en psykolog), for hold da op, hvor er der meget drama og fnidder. (Indsæt: emoji abe, der slår sig selv oven i hovedet, med en hammer)! Jeg er ikke sikker på, jeg havde forberedt mig selv på, hvor hårdt 2 1/2 time ville være. Selv M var chokeret over, hvor selvstændige, de små divaer er.
Man skal nok ikke sige for meget, for det kan jo være ens eget barn, der opføre sig som eksorcisten, når hun er ude. Så får hun “tæsk” (ironisk ment. Ingen opkald til kommunen) med en lunken porre, hvis hun nogensinde kunne finde på det. Det er i hvert fald ikke sådan jeg har opdraget hende.
Men man finder bare ud af, at vi alle opdrager meget forskelligt – det kan man jo ikke ændre på. Man må bare finde overskuddet og rummeligheden, til alles forskelligheder. Selvom det er satans svært, når man står i det, og den ene siger  “Adrrrrr.. Nej, det kan jeg ikke lide. Det vil jeg ikke ha´. Det er kedeligt. Vi gider ikke synge fødselsdagsang. Jeg gider ikke ha´risengrød. Æv, min cupcake er mindre, end hendes… Etc. Jeg kunne fortsætte.

Håber på næste år, når de er 7 år – det bliver nemmere ; )

Det var de vise ord, fra den trætte Mor.. (Ahaahaahaa)!

Natski´

XX
R

7 kommentarer

 • Tina

  Kære Rikke – jeg grinede lidt af din overskrift, for jeg ved lige hvordan du har det i dag… 🙂
  Jeg holdt også min datters i går… 15 søde små gæster – der ellers var inviteret ud og bade og kunne forsyne sig med kagemand og boller og diverse dagen igennem…
  ‘eeejj heeelt ærligt er der bare ikke flere chips’… ‘eeejjj HVORFOR må vi ikke springe ballonerne over sterinlysene??’ (hvorefter der stadig springes hver gang jeg vender ryggen til – indtil jeg må ha’ lignet en der snart bankede den ene med den anden)
  ‘hvorfor må vi ikke hoppe i sengene??’ … ‘ejjjj vi gider ikke rydde slikpapir ud af poolen som vi selv har smidt deri’…..
  Simpelthen små se-mig-hør-mig-divaer, og jeg frygter simpelthen for hvad de bliver til som voksne… :-//

  Men bortset fra det… 🙂 Så havde vi da en dejlig dag 🙂

  Knus ;-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Så ved du lige hvad jeg har gennemgået. Jeg er helt færdig I dag ; ( Zzzzzz..

   Godt jeg havde taget fri, for jeg er da savet midt over. (Emoji abe, der drikker vodka med drop)…

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Shit det lyder frygteligt 🙁 Respekt for din tålmodighed!! 🙂
  Jeg venter mit første barn og selvom der er lang tid til det skal holde børnefødsesldag, så kan jeg godt grue lidt ved tanken om det – jeg er nemlig ikke generel børne elsker – synes faktisk de fleste er mega uforskammede og støjende.

  Det bliver op ad bakke for mig kan jeg godt se 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Christel.

   Bare glæd dig over, der er laaaang tid til, du skal holde skolefødselsdag.. Haha. Vil du bytte?

   ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg føler med dig! Vi har lige holdt for 23 stk 6-årige børn. Jeg var fuldstændig ødelagt bagefter og øm i kæberne over at prøve at smile og være den søde rummelige mor, mens jeg bare ventede på at det skulle være overstået. Heldigvis var de søde mod hinanden, men dog ekstremt larmende og svære at holde styr på 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   23… 23???????? WTF. Hvor, hvad og hvem…. Det er jo crazy. Jeg ville købe 23 ruller gaffa og tæpe møgungerne fast til spisebordet, så man vidste hvor de var.. Føler med dig. Så skal jeg ikke klage.

   ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinne

  Hihi… Sidder lige og hygger mig lidt med bloglovin her på den anden side af julen, nu hvor tiden er lidt mere til det.
  Havde selv fornøjelsen af noget tilsvarende for et par år siden – min datter blev 9 i år. Jeg kan berolige dig med, at det bliver MEGET bedre!! I år var det ligefrem en fornøjelse at have pigerne på besøg; 12 stk. den dag, de gik på juleferie, så der kunne ellers være lagt i ovnen ovenpå alle julelækkerierne osv.
  Men… De tog hensyn til hinanden og var generelt bare rigtig søde – SLET ikke som for et par år tilbage, hvor de var ved at rive hovederne af hinanden, så snart de var mere end to sammen 😉
  Så jeg kan kun sige, hav tålmodighed et år eller to endnu, så er du ovre det værste…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LANGE STÆNGER. ME&ANDTHEMET OG EN ULDFRAKKE..