STREET STYLE BY BUMBUM..

BUND ELLER RESTEN I HÅRET..

 photo 30Sep_zps9bba5a2a.jpg

I skrivande stund (15.38), står jeg og er ved at pakke 60 goodiebags, til “vores” fødselsdag I morgen. Nu siger jeg vores, som om jeg er tvilling. Men det er BEAUTY PR, det firma jeg er ansat i, som fylder 1 År. Yaaaaah. Det skal selvfølgelig fejres, med et brag. Så pressen/bloggerne + vores familier/venner er inviterede til masser af hygge og masser af god mad. De skal selvfølgelig ha´nogle lexi ting med hjem, så de kan prøve nogle af alle de fantastiske mærker, at vi har her i vores showroom. ; )
Der kommer til at være run på i morgen, så jeg tjekker nok ikke så meget ind på bloggen, men så kan i jo altid følge med på Instagram @RikkeMay – hvor jeg poster alt fra “hverdag og fest“.

Jeg vil få pakket færdig, for jeg skal til event lige om lidt hos NOISE PR, hvor vi på skal test smage BULLDOG Gin – nok ikke den bedste cocktail, da min frokost har bestået af 2 blommer. Det bliver sgu interessant – og måske meget upassende, hvis jeg kender mig selv ret. ; )
Derefter, skal jeg suse hjem, kysse på min dejlige glade (SOM OM) datter, putte hende i seng. Ae Mr. M lidt på kinden, og smide hovedet på puden. For i morgen, bliver en Craizy Daisy dag – og meget lang. Zzzzzzz.!

Godnat og sov godt ; )

XX
R

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STREET STYLE BY BUMBUM..