HJERTE FAVORITTER

HENDE DER SKULLE HAVE VÆRET MIN SØSTER // ELENI..

Nogle gange i livet så møder man mennesker som skulle have været ens søster istedet for at være ens veninde. Dette skete da jeg i 2005 mødte Eleni. Vi mødtes igennem nogle fælles venner og fordi jeg var i omgangskreds med hendes bror. Vi klingede med et da vi mødtes og har ikke været adskilt lige siden. Der er et par år imellem os – men hvem tæller. Når musikken spiller så er vi begge på sammen niveau.
Eleni og jeg var i Århus sammen for 1 mdr´s tid siden og vi havde den bedste tur. Vi var sammen med vores veninde Stine og det var fra 1 sekund at vi satte os ind i bilen, var der dømt ballade.

Jeg har jo en håndfuld dejlige veninder som jeg har hyldet her på bloggen og Eleni fortjener klart at være en del af toppen af de piger, for der er intet andet sted at hun fortjener at være.
Hos Eleni er der altid hjerterum, der er varme og man ved at man til en HVER tid kan komme forbi. Døren er åben og der er altid mad til en ekstra. Hun er den mest uselviske jeg kender og sætter altid sig selv sidst. Hun er altid den første til at tilbyde hjælp, et kram eller en skulder at græde ud på – og guderne må vide at jeg har gjort det mange gange. Der er ingen tvivl om hvorfor jeg har valgt hende som fadder til Bella – det er fordi at jeg kunne ikke vælge en der var bedre end hende – og hun er super taknemlig for titlen og er yderst på når det kommer til hende. Så valget har jeg aldrig fortrudt, tværtimod.

Eleni arbejder til dagligt som dagplejemor og igen kommer omsorgen for andre mennesker/børn til syne i hendes valg af job. Hun har to skønne drenge Hjalte og Elias. Hun er gift med en tidl. prof fodboldspiller – Nok Danmarks lækreste sportsmand (jeg havde lovet at skrive om ham på bloggen. ha! 😉 Så der er masser af snak om fodbold eller på TV når man er i det lille hus I Odense – hvor jeg nok går ind i kategorien “der er så meget kvinder ikke forstår” ;).

Som jeg tidligere har skrevet om så er det ikke altid at den familie man er født ind i at man kan med den – men den familie jeg har, den har jeg selv valgt og der er Eleni en stor del af den. Jeg elsker både hende, hendes børn men også hendes mor Joan utroligt meget og ville ikke undvære dem i mit liv. (FDJ)

Ta´godt imod min ?-veninde og BFF, Eleni.

???

ELENI2

ELENI

ELENI 1

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJERTE FAVORITTER