HOSS INTROPIA AW14 I ILLUM // SES VI ??

THEY CALL ME THE GOAT WATCHER..

foto

Synes lige, jeg ville komme med et lidt anderledes “Outfit” indlæg ; ) Sådan har i nok ikke “fået den før”! (og en under armen..whaaawhaaa) Billedet er taget ca. i 1992 Jeg var 10 år gammel. Det var sommerferie og Nønne (min BFF da jeg var lille) og jeg, var på Stenalder Camp. Det var noget der blev afholdt hvert år, ude i skoven tæt på hvor vi boede. I know. Det virker en smule geeky. Men det var så top sjovt. Vi fik lov til at leve (og tydeligvis klæ´os) på samme måde, som de gjorde dengang.! Jeg har sågar renset en eller andens tarme. Jeg satser på, de kom fra et dyr. (nu når jeg tænker over det, så ber jeg faktisk til de kom fra et dyr)..! Jeg har lavet flinteøkser. Bagt brød i lerovn. Passet dyr. Produceret smykker, som gjaldt det liv eller død. Det er nogle af mine bedste sommer minder at jeg har, når jeg tænker tilbage på folkeskole tiden. Hvis jeg skulle være helt ærlig, så ville jeg på det tidspunkt, KUN leve på den måde.
Men hvem prøvede jeg på at snyde.? Jeg ville ikke overleve 5 sek ude i en skov. Mr M var helt smadret idag, da han kom hjem fra arbejde og så at jeg havde pakket mine ting til Skandeborg, i min DELSEY rulle kuffert. Han er overbevist om, at jeg kommer til at blive udsat for voksen mobning. Ohhh well. Må rive kaninpelsen og mine store solbriller på – og lade som om at jeg er en Rockstjerne. Jeg skal jo med toget og transporterer mine ting selv, fra Skanderborg Banegård. Jeg kan sgu da ikke bære det selv. Han tager jo ikke med og bærer det for mig. (Så ZIP IT)

Skole tiden startede jo for Bumbum idag. Kl 10.00 ankom vi til SFO´en (Pasningen, hun skal gå i) Vi mødte dem hun skal gå i klasse med, og der blev hilst på de veninder, som havde holdt sommerferie. Skolen starter først rigtigt op den 12 Aug. – Men de skal lige vænne sig til det hele, så de får en uges opstart, stille og roligt. Måtte lige knibe mig i armen, da hun trådte ind over trinnet til skolen. Puha. Det er så stort for både Mr M og jeg. Men ærligt nok mest for mig. Prøver at tage mig sammen. Det er bare så forbandet svært. Men der står nu Bella på et meget meget grimt, skævt skab, der lugter lidt af gnu. Så jeg må gå ud fra at det ikke er en drøm, (mareridt) så må heller vågne op og fatte at det altså er NU!!  Typen der er dårlig til forandring. Det er mig – Det er mig. ; )

Musen er lagt i seng. Tøjet til i morgen er lagt frem. Mr. M sidder halv nøgen på sofaen, så jeg må hellere løbe (Bare rolig. Han har lige været ude at løbe, så han får lov til at holde sit korpus, for sig selv).. Der er optaget dokumentar med Bill Clinton, så den skal sluges nu. Wheeeee..!!

Vi ses imorgen chicks.

XX
R

7 kommentarer

  • D

    Goat watcher on speed, heheh- det var godt nok mange informationer Rikke 😉

    Go aften til jer 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Jaja. Når det lige slår mig. Så er jeg “on a roll” ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rigtig god tur på Skanderborg … tror næppe du bliver mobbet over din trolley, de andre vil nok bare være mere misundelige over de ikke selv tænkte på det 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      I know. Im gonna ROCK. Han griner stadig det røvhul ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Haha… så herligt… jeg kan kun tilslutte mig…. hver ting til sin tid… jeg er overbevist om min datter får sig noget kvalitetstid og noget far-datter-bonding, når de tager på lejr-tur sammen med overnatning på høloft – mens mor venter derhjemme… vi har vel hver vores kernekompetancer … og jeg ville også ha’ valgt rullekufferten!! 🙂 Håber du får en fed tur!!

    Mht skolestart – åh ja… jeg kan sagtens huske det… det lille menneske i skolens store dør – med en skoletaske der var ved at vælte hende bagover på trods af den kun indeholdt penalhus… 🙂 Hvor faen’ bliver alt den tid af altså… nu skal min i 6. – i sidste nye Vero Moda blomsterprint, Iphone og Eos læbepromade i tasken online på de sociale medier… stop stop for skam da.. og fik jeg sagt, hun næsten passer mine sko…. i guder, hvad skal det ikke ende med…. (Hængelås på skabet?? 🙂

    Kh Tina 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Iben

    Hold op hvor din datter ligner dig… Eller er det dig som ligner hende ?
    Der er i hvertfald en lighed mellem dig på billeder og dig ❤️

    Det er en kæmpe forandring med skolen. Jeg havde det så svært da min søn startede skole. Det er 3 år siden nu.
    Vi kendte ingen på skolen da vi i foråret var flyttet i andet hus. Var så bekymret om han fik venner og ville komme til at trives.

    Han elsker skolen og har så mange gode venner.
    Og det er en fantastisk folkeskole

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ja er det ikke vildt. Mr M mener han skal ha´en blodprøve.. haha ; ) I was pregnant – MY GENES, MR!! ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOSS INTROPIA AW14 I ILLUM // SES VI ??