SKANDERBORG // MUSTHAVES..

HOSS INTROPIA AW14 I ILLUM // SES VI ??

illum_news

Jeg har endnu engang fået æren af og være med til launch, på den nye kollektion fra HOSS INTROPIA – Dette sker på Torsdag kl 15.00 – 19.00 – så ses vi?? Jeg elsker at de har kaldt mig “Stjerne Blogger” – JA. “Move over” Pernille Teisbæk. Der er en ny Sherif i byen.. Haha.. Men sødt skrevet ; )

Jeg håber at vi ses til en snak og en krammer –  det kunne være så hyggeligt. ??

XX R

Hoss Intropia

2 kommentarer

 • Uh, jeg er i DK ifm. modeugen og håber jeg har tid til at smutte forbi torsdag, så jeg kan hilse på dig….og få en krammer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det er jo fuldt fortjent søde Rikke, Teisbæk når dig ikke til sokkeholderne!! 😉
  Er da lige godt satans at Illum ligger så langt væk fra VandkantsDanmark, hvis jeg nogensinde får min krammer kan du kende mig på, jeg er hende der hopper på ryggen af dig – euforisk over endelig at møde dig ….. 🙂
  (Var nu ikke lige sådan jeg gerne ville du skulle huske mig…. via smerten fra dine blodige knæ – du går jo lige i gulvet med mig på ryggen HA.. og stakkels Bella… Mor.. hvem var den mærkelige dame du måtte bære rundt i Netto…. Haha) Nå, lige startet på job efter ferie – er vist overtræt.. 🙂 Ville egentlig bare skrive jeg var brand-ærgelig over ikke at kunne være med!! 🙂
  Knus Tina :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKANDERBORG // MUSTHAVES..