TOUCH UP..

LUDER ELLER EJ?

IMG_3882

 

PENGE Min kloge farmor har altid sagt: bag enhver succesfuld mand står en (stærk) kvinde. Og det vil jeg faktisk holde fast i, for her i kagehuset, der kunne M ikke ha´en så succesfuld karriere, hvis jeg ikke var der til at bakke ham op, og sørge for vores datters ve og vel..!

Gør det så mig til en nasser, når vi om 2 mdr. drager mod Singapore, grundet hans valg af arbejde, og jeg bliver nødt til at leve af hans penge? Jeg har jo sagt mit job op, jeg rejser væk fra familie, venner og mit blogfælleskab, hvor man ligeså hurtigt man er IN, kan man også på nul komma fem være GLEMT igen.?

Jeg bliver ked af når folk tænker det på den måde, for det er sgu da ikke den fedeste beslutning for mig, som meget selvstændig kvinde (nok lidt for meget), pludselig skal til at bede om “popcorn penge” når jeg skal noget. Det er da det samme som at klippe bollerne af en mand – lige så lidt sexet syntes jeg det er, at portemonaien er spændt fast på ham, og ikke mig.

Men hvad er mine options i begyndelsen? Min mission er Bella, og hendes ve og vel til at starte med. Intet andet. Jeg skal ikke ud og skabe en travl karrierer, for hvordan skulle det hænge sammen, når M kommer til at rejse en hel uge af gangen – hvem skal så passe min datter? Så ville jeg rigtig være en dårlig mor, og lige noget “vi” også kunne kommenterer på. Derfor bliver mit liv de næste 6 mdr hende, og at få styr på vores liv derude. Helt uden løn – kun på nas.

Så nogle gange, skal man lige rive staven ud af røven – før man drager en konklusion om, at jeg ingen respekt har for mig selv, når jeg bare sådan vil leve af min mands penge! Det er et valg VI har taget som familie. M har fået en kæmpe mulighed for at leve sin drøm ud de næste par år, og det tager sgu da en kvinde, at sige JA til sådan en forandring.

Så jeg synes faktisk at alle de expat koner (ja og alle os andre koner) der sidder rundt omkring i verden, de skal have noget respekt. For hvem fanden gider at være på “barsel” hele tiden, dag ud og dag ind. År efter år, og kun have sine børn og sine egne interesser at gå op i, uden at blive betalt for det? Fristes til at sige “NOT ME“, men det har jeg jo ligesom valgt. Om jeg så kommer til at leve af M´s penge de næste 5 år, så er det sådan det er. Men han lever jo så også af min service, det må da gøre ham til en lige så stor “luder” som mig.?

Eller hvad?

 

30 kommentarer

 • Bliver bare nødt til at sige, at alle vi “kvinden bag manden” (m/k), fortjener lidt mere respekt. Det er muligt at ægtefællen tjener flere penge og forsørger hele menageriet. Men det gør den anden del af familien også – forsørger med TID. Uden DEN del var der ikke en “glad og lykkelig karriere-familie”. Faktum er at de mænd (m/k) ofte ikke ville kunne eksistere som de gør uden at have “nogen” der har deres ryg.

  Eneste problem er så bare, at vi er screwed over af lovgivningen i forhold til skilsmisser mv. Der er ingen andel af en pension som man ellers har hjulpet til at spare op, fordi man har givet manden/kvinden luft til at oparbejde opsparing. Intet hustrubidrag fordi vi jo er veluddannede kvinder (m/k) der kan forsørge os selv i tilfælde af skilsmisse osv.

  Jeg lever i den lykkelige overbevisning, at min mand under ingen omstændigheder kunne være hvor han er, karrieremæssigt, uden mig som sparringspartner, makker, kone, elskerinde, påhæng til diverse sammenkomster mv. Vi har i fællesskab skabt hvad vi har. Vi har bidraget med hver sit.

  Og hvad så, hvis jeg lever af hans penge (og nyder det) – han lever af min kærlighed, min omsorg og min skarpe hjernes muligheder som sparringspartner. Sådan er det.

  Så – mit budskab er: Før mennesker har gået et par km i dine sko, så har de ingen ret til at dømme.

  God vind i Singapore.

  Fru appel

  fruappel.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Du har så ret. Du har SÅ fucking ret. Sådan lever vi også her i huset – det er et valg vi har taget, eller jeg i hvert fald har sagt ja til. Man skal være gode ved hinanden – specielt os kvinder. Man er så hurtig til at dømme og være fordømmende. Hop så ned fra hesten, vi kæmper alle for at få en hverdag til at hænge sammen.

   Tak for dine meget kloge ord ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Jeg har bare (hånden på hjertet!) aldrig forstået, hvorfor I “kvinder-bag-manden” ikke SELV har ambitioner om at være kvinden-ved-siden-af-manden? Min omgangskreds og kvindelige kollegaer, vi går jo i M’s fodspor, vi går i den retning mor hans rolle. Hvor er vores kvinden-bag-kvinden? Kan vi så aldrig få en glad og lykkelig karrierefamilie, som du kalder det? Skal den ene part absolut være under den anden?

   I min del af forretninsverdnen, der ser jeg gang på gang, at de succesfulde mænd gifter sig med kvinder uden nogen betydelig uddannelse, der hellere end gerne ofre deres liv for at støtte ham (og få økonomisk sikkerhed). Og fred være med det, men disse mænd, der har affære på affære med intellektuelt- og karriere-mæssigt ligeværdige kvinder på arbejdet. Er der ikke en mellemting, man kan stræbe efter? Jeg vender tilbage til mit spørgsmål, hvorfor har I ikke ambitioner om at stå ved siiiiiiden af jeres mand, ikke bag? Det er IKKE en kritik af jeres valg, men hold nu fast hvor bliver det groft malet op – at man ikke kan have en lykkelig familie uden, at kvinden absolut ikke kan have samme slags karriere?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Kald det hvad du vil. Kvinden ved siden af manden. Kvinden bag manden… Forstår simpelthen ikke hvad du mener. Min mand bor i Stockholm 3 dage om ugen, og arbejder hver dag til kl 19.00 når han er i DK – Jeg havde et job hvor jeg selv arbejdede fra 8.00 – 23.00 når vi var i indsalg, og når vi ikke var, så havde jeg fri mellem 18 – 19.00 HVORDAN i alverden skulle jeg få sådan et job til at hænge sammen med hans job, og vi har barn?

   Så om jeg er en kvinde uden nogen betydelig uddannelse… Det tror jeg nu ikke min kæreste synes. Han er mega stolt af det jeg laver, og jeg arbejder, oplever lige så meget som ham, jeg har bare valgt, at jeg har et selvstændigt job, hvor jeg selv bestemmer timerne. Hvilket også gavner ham, da jeg så kan arbejde når han er kommet hjem, og hun er lagt i seng.

   Jeg ved ikke om du selv har børn, og kæmper den daglige kamp om at få en familie til at hænge sammen.? Men fordi man vælger et job, som også passer ind i sin partners liv, er det jo ikke ensbetydende at man så har underlagt sig sin mand. Jeg tror hvis man læser med her, så er man ikke i tvivl om jeg har mine egne meninger og holdninger til ting. Og hey. hvis han vil knalde med en intellektuelt- og karriere-mæssigt ligeværdige kvinde, så håber jeg sgu hun kan finde ud af, at vaske hans tøj. Jeg er ikke afhængig af hans penge, han er i mit liv, fordi jeg giver ham lov til det. Jeg har præcis skabt det liv, jeg kan finde ud af, at leve alene. Man skal aldrig være afhængig af andre.

   Men alle skal jo være lykkelig, når man står op – og livet handler om balance. Og helt ærligt så nyder jeg at være min egen chef. Jeg misunder ikke M, som okser rundt, fra den ene lufthavn til den anden. Jeg savner ikke mit 8-23.00 hektiske liv, og jeg ville aldrig byde min datter det.

   Men det ene er jo ikke mere rigtigt end det andet. Man kan jo også vende den rundt. Hvorfor er det forkert hvis en kvinde vælger at støtte sin mand. Nu har jeg ikke rigtig noget valg, da han skal arbejde i Singapore. Det er jo ikke fordi jeg bare sidder her, i frækt undertøj og venter på min intellektuelle mand kommer hjem, når det passer ham.

   Alt er ikke sort og hvid. Der er flere nuancer i mellem. Og jeg har en fornemmelse af, at du ikke har børn, og prøvet at gå på kompromis. Der er jo forskel på om begge parter har et 9-16.00 job, og den ene så vælger sit job fra, for at støtte manden. Men hvis det drejer sig om, at manden har et job, hvor han er væk en uge ad gangen, så er det jo lidt svært at vælge det samme. Så skal man da i hvert fald vælge børn fra.!

   Just saying.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sofie

   Jeg forstår sådan set godt, at du ikke helt kan sætte dig ind i, at vi ikke selv har ambitioner. Det er jo fordi det lægger meget fjernt fra, hvad du selv ville vælge. Og netop det her med at det er et frivilligt valg, er vigtigt at holde fast i. Vi er ikke pr. definition undertrykte.

   Personligt er jeg jo selv akademiker (og har også en slags job i det offentlige) – men jeg har aldrig selv haft ambitionen om at nå langt i erhvervslivet.

   Jeg har kendt min mand i 21 år (jeg er 40) – og det har altid stået klart at den “sultne” i vores forhold er hr. Appel. Det var en aftale fra starten – og jeg gik ind i det med åbne øjne.

   Jeg respekterer fuldt ud de kvinder, der har ambitioner på egne vegne. Jeg synes det er fantastisk at kvindelige ledere vinder frem og gør sig gældende. Jeg har bare ikke lyst til at ofre det, der skal til for at jeg selv kan nå langt – uagtet at jeg måske nok har evnerne (hvis man kan have det, uden at have “sulten”)

   Jeg føler mig fuldt ud ligeværdig med min mand. Jeg tjener måske ikke det samme – men jeg er intellektuelt fuldt på højde med ham – jeg lever mit eget liv og har mine egne prioriteter. Og disse prioriteter indebærer så, at jeg nedprioriterer min egen karriere. Gør det at der er et “under” og et “over” menneske i vores forhold? at vi prioriterer forskelligt? Er det positionen i erhvervslivet og lønnens størrelse, der afgør det? Er det, at have erhvervsmæssige ambitioner en objektiv kvalitet i sig selv?

   Jeg tror godt man kan have en lykkelig karrierefamilie uden at den ene skal være under den anden, som du beskriver det. Men det er bare ikke det jeg har lyst til. Jeg har lyst til at være der for mine børn, jeg har lyst til at være en aktiv spiller i min mands liv og jeg har lyst til at leve et liv i økonomisk frihed, hvor jeg kan dyrke mine egen interesser (som fx at skrive) uden at tænke på, om det giver smør på brødet.

   Jeg kan næsten mærke, hvordan du forestiller dig sådan et 50er forhold, hvor lillemor går derhjemme og bliver kedelig og uinteressant imens lillefar knalder “intellektuelt- og karrieremæssigt ligeværdige” til højre og venstre – og det er der nok også nogen der gør. Der er nok også nogen der knalder vildt unge, vildt smukke og vildt dumme piger – det er måske dem, der er gift med intellektuelle stærke kvinder, der “kan selv”. Græsset er altid grønnere osv.

   Min holdning er bare, at den ultimative frihed er, at man kan få lov at prioritere sit eget liv som man har lyst til, uden at banke panden mod fordomsmuren konstant. Jeg tager ansvaret for mit valg – og ved godt det er en risikabel affære, at være “fruen”.

   Line

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg er vild med dig Fru Apple ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er simpelthen nødt til at sige en ting: Misundelse er en grim ting. Som par træffer man nogle valg. I fællesskab. Og når man har børn, kræver det ofte assorterede kompromiser. Virtuel krammer herfra. Jeg er sgu da også (bare lidt) misundelig på jeres spændende eventyr forude – men hey, så er det jo fedt, at du har lyst til at dele det med os andre, der bliver hjemme og passer på gode gamle dk. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MieHolm

  Rikke du ved godt det findes et sted i helvede for kvinder som angriber kvinder med fordømmelse og misundelse;-)… Det bliver JERES livs oplevelse! For nogle år siden kom jeg selv ganske frivilligt til at leve på “nas” da sagde min H vi smider bare det hele ned i en cigarkasse og ryster den, så ved vi ikke hvis penge det er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er da vel forhåbentlig ingen der har sagt sådan nogle grimme og uintelligente ting til dig vel!? For så skulle de have en over nakken med en våd berlinger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hmm.. Tjooo. En del efterhånden. Vi kvinder er til tider så bitre. Måske fordi vores mænd arbejder så meget, og de aldrig er hjemme ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Holm

  Håber ikke det har noget med min måske lidt kække blowjob kommentar :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg elsker din kække blowjob kommentar. Og jeg tror sgu bare for at være en rigtig luder i aften, at jeg giver ham et ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MieHolm

   Ha ha.. Har samme plan! Mest fordi min skal til Prag og jeg ved sgu godt hvad de laver i alle de limousiner der holder og gynger!!! By the way.. Her lever jeg frivillig på nas! Min mand sagde engang.. Vi smider alt i en cigarkasse, ryster den og så ved ingen hvem som betaler hvad:-)))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Trust me. Min kom hjem i går fra 1 uge i Bangkok med 8 drenge. Og jeg ved de har set ping pong ball show. #freaks Han faldt i hvert fald i søvn allerede kl 19.30 af udmattelse, så det har da ikke været en kedelig tur. Der skal altså nogle tricks til i aften, hvis jeg skal skyde bananer ud “down there”. Skulle nok ha´startet på knibeøvelser, for et par år siden. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Holm

   Så er det at vi bare burde skrive White trash i panden på dem.. Ha ha tror du ik vi bare kan få syet os lidt sammen forneden :-)))))))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har været på barsel i 3 år, når jeg bliver sluppet løs på arbejdsmarkedet næste år, og tro mig kvinder!! Det er ikke lutter lagkage at gå hjemme og være familiens torvholder. Jeg hader tanken om at jeg lever på min mands penge, men omvendt? Så er jeg den der passer hans datter, laver maden og ”ofre” et par år af min karriere, for at få det hele til at fungere.
  Jeg synes det er fantastisk at i har muligheden! Han får udlevet en drøm, og du tager dig godt af jeres datter midt i al den forandring. Det er da fantastisk…
  Der var snak om at vi skulle flytte til New York et par år, hvor jeg skulle gå hjemme, så det kunne fungere. Det gjorde ondt i mig, at sige ja til at være hjemmegående på ubestemt tid, fordi det ligger meget langt fra de planer jeg havde inden vi fik børn. Jeg kunne ikke! Max min reelle barsel ud, og så hjem, men den gik ikke, det skulle være i længere tid, så vi blev hjemme..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Holm

  Sofie!! Nu bliver jeg måske smidt ud for overtrædelse af ALT!!! Du er da simpelthen for naiv og små tænkende.! Du siger jo at vi forsørgede kvinder som står med strøgne skjorter og nyvaskede børn er så sølle at vores mænds dyrker intellektuel sex med de meget veluddannede kvinder i firmaet … Ha ha ha … Glem det skat, I er sgu ik i høj kurs, sådan nogle er sgu ik mere sexede end os… Hvor kan man smide et billed Rikke??? Jeg er forsørget, lykkelig, begæret, 50 og fucking lækker!! Hvad er du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Sikke dog du sviner til! Jøsses, hvorfor er du så aggressiv? Jeg skriver blot, at vi er mange unge kvinder, der står i netop det problem, at vi IKKE kan have en kvinde-bag-kvinden, vi har ingen kone, der ofrer sig for os. Vi har til gengæld en meget succesfulde mænd/kærester, som er lige så travle som os. Hvorfor siger du dog, at vi ikke er i høj kurs? “Skat”, som du kalder mig, vi er slet ikke på markedet, vi er hapset for længst! Jeg sviner aldrig nogensinde Jer til, jeg stiller et oprigtigt spørgsmål, og søger et svar? Du må føle dig meget truffet? Hvorfor mon det?

   Jeg er sikker på, at du er “forsøget, lykkelig, begæret, 50 og fucking lækker”. Tillykke med det. Hvorfor har du sådan et behov for så mange udråbstegn mod en fremmed? Det er vel for dig ligegyldigt om jeg er det samme eller en grim grim karrierekvinde med 50 katte derhjemme, som du gerne vil udstille det. Hvorfor alt dette had?

   Alt det, som du skriver, “at jeg siger”, det er ikke nævnt NOGET sted i mit svar. Projection, much? Det er noget, som du selv indsætter i mit svar. Hvor nævner jeg nyvaskede børn? Strøgne skjorter? Jeg vasker min mands tøj, stryger hans skjorter, elsker ham, laver mad for ham hver dag. køber ind, gør rent. OG har en karriere. Hvorfor er du dog SÅÅÅÅÅ vred?

   Slap af. Jeg søgte et svar. Du gav mig et opkast af had. Så fik jeg mit svar. Os kvinder, som rent faktisk kan balancere det hele, vi ER jeres fjender. Hvem er det, der taber i den sidste ende?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Dit liv lyder oprigtigt dejligt, og det ER sejt, at du “rent faktisk kan balancere det hele”. Du stiller spørgsmål og kræver svar. Selv svarer du ikke på spørgsmålet om, hvorvidt du har børn. Det lyder ikke sådan, selvom du åbenbart balancerer “det hele”. I mange familier indgår børn i hele den kabale. Og det gør en forskel, hvordan man end vender og drejer den. Og selvfølgelig findes der lykkelige “karrierefamilier”. Det handler ikke om, at kvinder foran-bag-over-under manden (no pun intended luder-overskriften taget i betragtning ;-)) er mere eller mindre værd. Pointen er, at vi træffer de valg, der passer til os og vores familie ud fra de forudsætninger vi har. Jeg synes, det er sejt, at du kan balancere det hele. Jeg kan ikke. Til gengæld er jeg vildt sej til at prioritere, og deri ligger lykken for mig. Ambitioner burde ikke være et begreb, der kun hører til i arbejdsmarkedssammenhæng!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er meget enige med kommentarene her (pånær Sofies)!
  Hold op nogle respektløse kommentarer at komme med! Og dybest set totalt uvidende om holdarbejdet som ligger i et familieliv. Hvorfor er man mindre ambitiøs hvis man ikke prioriterer sin egen erhvervskarrriere højest? Jeg er veluddannede, sigter da også rimelig højt, men min alleraller største prioritet her i livet er vores datter! Hvis du vil måle din egen uundværlighed i erhvervslivet så stik en finger i kop vand, og se tomrummet den efterlader når du forsvinder. Din familie tilgengæld! De har brug for dig, og dem er der fremtid i at prioritere 🙂
  Og helt seriøst så prioriterer jeg ikke mit familieliv for min mands skyld, og hvis han knalder en lægekollega på jobbet, så kan jeg heldigvis klarer mig selv! Og jeg er overbevist om at det i så fald intet har med intellekt at gøre. Well kemi er selvfølgelig et universitetsfag, men tror sgisme ikke det er den slags de lærer om derinde 😉

  Det lyder som et stort eventyr, der venter jer! Nyd det, og lad vær med at lytte til stupide mennesker. De er alle vegne.

  Du er sej og stærk, don’t let anybody else tell you otherwise! Nobody puts baby in a corner 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette R

  Jeg synes det er pisse sejt Jeg har hverken børn eller en karriere endnu. Jeg er 25 år og igang med min tredje uddannelse hvor jeg indimellem har haft tre år fuldtidsjob. Jeg har også været sammen med min kæreste i ti år. Jeg drømmer om en fantastisk karriere og det samme gør han, men vi ved jo begge to godt at ligeså vi begynder på den familie vi begge to gerne vil have, så er der en der må gi sig. Her er aftalen at den der har de bedste og største muligheder for at ‘rise and shine’ skal gøre det. Vi drømmer om at give vores børn alt hvad vi overhoved kan. Jeg tror fuldt og fast på at man skal gøre det der passer i den situation man er i, gøre det ser passer til ens liv fordi der er ikke nogen manual for hvordan man skal gøre og slet ikke nogen for hvordan man gør det perfekt. Jeg synes det lyder som en fantastisk mulighed for jer at rejse til Singapore og hold nu kæft hvor er jeg misundelig. Det lyder helt fantastisk og tænk hvor meget din datter vil få ud af at opleve en helt anden kultur så tæt på. Kæmpe Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Jeg forstår slet ikke at det interesserer dig hvad andre synes og mener om DIT liv. Gør som I har lyst til og skid hul i resten. Nyd ex pat livet og alle de goder der følger med og vid at det er også helt okay at sidde og tude en hel dag fordi man savner alt og alle selvom man har “alt”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg synes det er super sejt at være kvinde bag manden – og forstår virkelig ikke hvorfor vi altid er så gode til at nedgøre andres beslutninger, i stedet for at tænke der er noget godt i at gøre det på forskellige måde.
  Tænker det bliver vildt hårdt at være uden andet job end sit barn, men hold nu kæft for et eventyr!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Fedt indlæg! Jeg flytter selv til SF med min mand i det nye år og skal “forsørges” i det første stykke tid. Selvom mange tænker at det må være luksus- så er der altså mange ting man vinker farvel til- bl.a karriere, familie og venner. Glæder mig til at læse din blog fremover:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Eiiiih er det rigtigt. Ej hvor fedt. Så må du endelig skrive når du er der. Man bliver jo lidt familie (har jeg hørt) ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K.

  Utroligt så travlt folk har i dag med at være negative og hakke ned på folk som tager andre valg og gør noget andet end normen. Jeg synes det er så sejt, og det kræver sgu sin kvinde at gøre.
  Håber det bliver jeres livs eventyr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej Rikke. Når du kommer ‘herud’, vil du hurtigt opleve, at der faktisk er en ret stor respekt for de – ja lad os kalde en spade for en spade – hjemmegående kvinder. Og den respekt findes både kvinderne i mellem men også i stor grad hos mændene. De ved nemlig godt, at det er en familiebeslutning at tage på expat eventyr, og at det ikke kan lykkes, hvis ikke der er lige meget respekt for hinandens arbejde henholdvis på kontoret og på hjemmefronten. Det kan godt være, at det er min mands navn, der står på lønchecken, men jeg kan garantere for, at jeg har lagt lige så meget arbejde i den som ham 🙂 Min mand anerkender dagligt, at hans hverdag er nemmere end min. Ja der er et hårdt miljø på kontoret, men han har en rutine og noget at stå op til hver dag. Noget af det hårdeste som medfølger er nemlig, at man skal finde sin nye identitet og skabe en meningsfuld hverdag i en ofte ny, kaotisk verden – dén udfordring kræver mod, og ja, respekt! (Beklager længden – blev vist lidt provokeret af en anden kommentar her på siden :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Mia.

   Tak for din besked. Den manglede jeg lige på sådan en Fredag. Det er jo nok frygten for det ukendte – og angsten for ens mand ikke vil anerkende, det stykke arbejde man gør- Selvom det tror jeg da helt sikkert. Men man ved jo aldrig. ; )

   Jeg glæder mig til at drikke en kaffe og bliver “undervist” i at være expat wife ; )

   Sov godt, det må være snart.

   Kys
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stor respekt for du sætter din professionelle karriere på stand by for at arbejde fuldtid for din mands karriere og jeres famile. Håber han husker at sætte noget ind på din pensionsopsparring mens du gør dette, så du ikke bliver ramt på både karriere og pension.
  Rigtig god fornøjelse ude i Østen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, du er sej – lige som jeg synes min mand er sej, fordi han gør det samme for mig! Jeg går på arbejde i Paris; han passer hjemmet, sønnen og sin musik og nårh ja, lever jo så selvfølgelig af mine penge. Eller nej, VI lever af min karriere og VORES familieliv. Vi ofrer begge noget, og vi får begge noget. Det er i min verden det, der hedder at være en familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOUCH UP..