I DENNE HER UGE HAR JEG..

PUT YOUR HANDS UP..

P5221004

 

Sådan her ser jeg ud, når jeg er rigtig glad. Sådan whuuuhuuuu jeg skal på Roskilde glad agtig. Men for dem der ikke skal på Roskilde, de er nok ved at brække sig over billeder på Instagram etc. (dog kan jeg ikke love jer, der ikke kommer bare et enkelt billede, af en lille mad, eller en kold drink. Just saying) Lidt ligesom modeugen, man ved den er der, men hvis man ikke er inviterede, så rager det én, en høstblomst, og man er ved at kaste op over de sociale medier. Så jeg skal minimerer billeder og post vedr. denne musikfestival. Hvor jeg højst sandsynligt ikke kommer til at høre særligt meget musik anyways.

Men jeg tæller dagene til det bliver Fredag. Jeg skal bare lige igennem ugen. I dag hopper Bella på et tog med oldefar til fynsland, hjem til mormor. Hun skal være der i 3 dage, så de lige kan få lidt mere one on one tid, inden Bella drager til France med sin far, på torsdag. Så kan jeg få tid til at pakke rejste af vores hjem ned, og få lidt styr på alt det praktiske. For har ærligt ikke styr på en skid. Men det kommer vel. Må man håbe.

Håber på en lille middag med veninderne. På at få ordnet mit hår, og en tur til min akupunktør. Brunch med hende her og hende her. Så er der Roskilde på Fredag. Evt. en tur til Fyn Lørdag. Og så rejser jeg til France den 6 Juli – 13. Jaa. Så går tiden jo bare, den 28 Juli sidder vi på et fly, på vej til Singapore. Mon ikke jeg bør pakke min makeup pung i min håndtaske. Tror jeg kommer til at fælde en lille tåre eller to.

Dejlig Søndag damer.

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DENNE HER UGE HAR JEG..