DER ER UDSALG I MIN KIOSK... KOM OG KØB, KOM OG KØB..

GODMORGEN OG GOD LØRDAG..

Go´morgen
Godmorgen..

Håber har i sovet godt.. så blev det endelig lørdag og weekenden står på forskellige arrangementer.. idag skal vi ud og besøge Mr. M’s farmor på det plejehjem hvor hun lige er flyttet hen.. Jeg sætter stor pris på at det er der at besøgene nu kommer til at foregå – for var nærmest panisk over at jeg skulle få madforgiftning hvergang at vi besøgte hende og hun insisterede på at hun ville lave frokost… 90år gammel.. I THINK NOT!! Lad os bare sige hun er fra krigens tid hvor man intet smed ud – og det har hun aldrig fraglagt sig… Hvad gjorde det at fløden var 2 mdr for gammel og der var grønne storer behårede mugpletter på.. visse vasse, så var det jo bare næsten blevet til smør, som vi kunne bruge på brødet til vores frokost… adrrrr… Jeg vil ikke fortsætte med at dele erindringer fra mine besøg hos Nanny, for så kommer morgenmaden nok op igen. Min svigerinde og jeg har tit måtte sende hinanden lange forstående blikke om at vi var ved at ørle på samme tid. Tror hun ligesom mig også var stående når hun skulle ud på det lille hus, i frygt for at sidde på brættet. Jo jo.. så Nanny skal besøges og VI medbringer kagen til kaffen. Thank god.

Så skal vi købe ind til fødselsdags middag, Mr M har fødselsdag imorgen og fylder 38 år.. det er rigtigt der er 7 1/2 års forskel på os. Han siger han ikke vil have nogen gave – så det vil jeg da ikke sige mig imod, så er der penge til et par sko mere til mig.. *fniiis*.. mon ikke der falder en lille “cadeau” af til ham..det tror jeg nok der gør.. men hvad det er kan jeg ikke afsløre, for man ved aldrig hvornår han læser med.

Vi skal fejre hans dag med en Åh abe koncert.. det glæder han sig rigtig meget til.. hihi.. vi havde booket billetterne og ikke tænkt over det var på hans fødseldag.. Men jeg glæder mig nu, jeg kan jo nærmest huske sangene fra da jeg var lille – eller ihvertfald min lillebror som er 5 år yngre. M kendte ikke Åh Abe konceptet, men han er jo også tussegammel 🙂

Så alt i alt står den faktisk bare på hygge med familien – så må vi se om vi når og rive hovederne af hinanden. Det sker jo til tider – kender i det..?

Hvad skal i lave..?

Ja, min hue og jeg er pt. som siamesiske tvillinger, i know. Men ørene falder jo af, hvis jeg ikke har noget varmt på. Pssshhhh jeg har hørt at min hat snart kommer på nettet. FASHIONISTAS er ved at lave en shop.. De har mange fine fine ting. Glæd jer.

 

3 kommentarer

 • lyder som en dejlig weekend, søde R <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja lad os nu se, den er jo ikke begyndt endnu… 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Håber du har haft en skøn dag, og nanny nød besøget og den medbragte kaffe. Du er så fin med den hue, den ser dejlig varm ud. :O)

  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DER ER UDSALG I MIN KIOSK... KOM OG KØB, KOM OG KØB..