I LIKE // ANINE BING

NÅR DAMPEN STIGER..

Tiden flyver bare afsted når man er på ferie. Vi har allerede været her over halvdelen af tiden og rejser hjem på Fredag. Selvom jeg er glad for at rejse så er jeg altid lige så glad for at komme hjem. Jeg bliver hurtigt rastløs og der skal ske noget. Den begejstring deler jeg dog ikke med Mr. M – han kan snildt være det samme sted i lang tid. Det er nok det der hedder og hvile i sig selv. Jeg har mig selv mistænkt for at have en lille smule ADHD.. Bare en lille bitte portion.? Der skal altid ske noget hos mig og jeg er dårlig til hvis jeg sidder stille. Tror jeg til tider stresser min kæreste over at jeg løber på væggene.
HOLA

Der er ihvertfald aldrig stille der hvor jeg er – så må jeg i køkkenet og lave pandekager, bage brød eller andet der kræver at man er kreativ. Så i kan godt se at når jeg er på en ferie hvor jeg ikke kan lave noget – det er ikke en god kombi for mig, så går jeg nuts. Hvilket mine omgivelser så lider slemt af ; )

Så der kommer til at være en tornado når Riksen lander i Kastrup – men først skal jeg lige hjem og have en rugbrødsklapper og et glas koldt mælk.

Hvordan har i det når i er på ferie, får i også damp ligesom mig?

XX
R

4 kommentarer

 • he he det kender jeg godt.. jeg vil også gerne at der skal ske noget hele tiden og så kan jeg rigtigt godt lide systemer og skemaer så lidt ADHD og autist er der også i mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg kan snildt ligge på langs i to uger. Bare der er sol og en pool 🙂 Og lige en butik eller 10…. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du smuk ud på billedet Rikke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tak søde Karina – nyder du sommeren i 5000 OD.C 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I LIKE // ANINE BING