FOR 2 ÅR SIDEN LAVEDE JEG DETTE..

LIDT MED BART OG BRUG FOR JERES HJÆLP..

FullSizeRender

Okay, I know. Lidt risky billede. Nok det mest “nøgne” billede jeg har postet nogensinde, og M bliver sikkert også herre sur. . Men jeg har hørt der er flere likes i nøgenhed😜 Ej, det er gasss, jeg er nogens mor, slap a’ 💨

Men er jeg den eneste kvinde, der har problemer med at shoppe BH? Jeg er ved at gå amok…. Hade beskæftigelse Nr. 1 😟 Overvejer seriøst nye bryster, og det er uden pis. Damn you Bella, du stjal mine babser. Det er som om mine bryster har søgt mod jorden, aka fucking tyngdekraften bare har gjort sit job til UG og slange, og det er ikke med ros herfra. Crap. For jeg har faktisk en meget pæn barn, det er bare synd den sidder nede ved navlen, og det er sgu sådan et trist sted at sidde der og vente.. Så jeg ved det er lidt vildt, men jeg har faktisk en tid hos Akademikliniken i morgen, hvor jeg skal få dem til at lave et 3D billede af, hvis jeg skulle have lavet mine bryster. Jeg ville rigtige gerne ned fra en D til en C, og så få lidt fylde. Hvis de alligevel skal hejse lortet, så kan jeg ligeså godt få dem mindre, som jeg altid har drømt om.  Som min bror engang sagde så pænt “det ligner sgu en våd sok, med en 5 krone i” Jeg var dog 17 år og han var 12, så han har ikke anede hvad han sagde, han skulle bare være smart. Møgunge.

Hvor køber i BH’er og hvor får i den bedste service.? Please do let me know 💋 Ja. Sådan ser jeg sgu ud, uden tøj på. Sådan er det. Det er jo næsten det samme som bikini billeder, vi skal ikke blive så skræmte. Nå måske😁

Dejlig dag.

XX
R

11 kommentarer

 • Rikke

  Vil klart anbefale Anne Sax, bedste sted i byen at blive målt og få råd&vejledning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg er helt enig. Jeg skal på jagt efter en hverdags bh, så måske jeg skal starte hos hende i morgen ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Anne Sax. Helt klart. Bare spørg Sarah (fælles veninde). Det eneste er bare….. Det er dyrt bekendtskab… De har alt. De kan skaffe alt. De skriver dine præferencer ned og ringer 6 mdr efter når de har fået varer hjem der matcher. Klasse-service!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Haha. Ja. Sarah har jeg mødt et par gange, hvor hun har været inde og bruge penge. Den Bh jeg har på, har jeg faktisk købt der, og de er top dygtige. Jeg mangler bare en hverdags bh. Sådan en der ikke strammer eller klemmer. Den er måske ikke så pæn, men den er funktionel. Jeg må derind i morgen, og snakke med dem ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg kender det! Ikke fordi jeg har født børn, men min barm har bare ændret sig meget efter jeg startede med styrketræning. Jeg har faktisk opgivet de klassiske bhér og køber kun dem med stof. Det kan jeg bedre overskue 😉
  Ellers har jeg hørt gode ting om Magasins undertøjsafdeling, Anne Sax eller Change 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Anne Sax har jeg været hos et par gange, de er top dygtige. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Min erfaring er at gode bh’er er dyre, men alle pengene værd. Mine ynglings bh’er er fra Marie Jo L’aventure og Simone Perele. Har fået super god service i Magasin, så det kan anbefales 🙂
  Pøj pøj i Singapore, glæder mig til at følge dine dine eventyr….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg køber alle mine BH-er hos H&M… Totalt eksklusivt og eksotisk! Men det er altså stort set de eneste der passer og jeg hader også at shoppe BH-er… Føler mig alt andet end sexet når de bare ikke passer hverken i den ene eller den anden størrelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal selv snart på jagt efter en bh som ikke nager og alt det – tænker det er rarest når vi skal afsted. Jeg har set flere anbefale Femilets Lulu-bh (http://www.femilet.dk/models/default.html?masterno=1411070&color=00526), så den satser jeg på at få fingrene i inden vi rejser afsted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber du fortæller om din oplevelse i morgen! Jeg vil da være ærlig og sige at tanken da strejfer mig ofte, kunne de bare sidde lidt højere, være fastere igen og så måske lidt mindre!
  Men de er som de er og triumph holder godt på dem for tiden. Jeg prøver løs i magasin og bestiller hjem på nettet når der er tilbud 😉 tja pengene trækker lidt længere og service til bh-køb har jeg ikke fået i mange år!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jackie

  Change på vesterbrogade, spørg efter Mette ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOR 2 ÅR SIDEN LAVEDE JEG DETTE..