THE BIRD HAS LANDED..

LIDT OM FØLELSER..

IMG_9074

SENTIMENTAL Det er sjældent det sker, men nogle gange får man bare writer´s block. Måske er det vejret, og den drastiske ændring fra 33 grader, høj sol og altid pæne intagram billeder – til danmark og gråt-i-gråt vejr, der tynger én lidt, her i disse juledage.

Julen er altid er en svær en for mig. Jeg har aldrig været den helt store julefan, og det er rigtig svært, når man har en lille en på 7 år, der stadig tror på julemanden ♥ Derfor har det nok passet mig meget godt, at julestemningen ikke var at finde i Singapore, for så skulle jeg ikke tage stilling til, mine meget blandet følelser for julen. For julen i mit hjerte, minder mig altid om, hvor forskellige familier også kan være – og hvor meget rod der kan være i en familie. Hvor langt væk nogle kan være, som gør, at familien ikke kan samles – eller enes.

Eller er det bare dét familier er? En pose med blandede bolcher, af stædighed, forskellighed – og en del ar på sjælen? Hvad end det er, så bliver man i denne tid, tvunget til at mærke efter, og føle, hvad julen har at byde på.

Vores jul skal holdes i Hornbæk ved mine svigerfamilie, og den skal stå på hele julemenuen. And, svin, pølse og ris ala mande – og bedst af alt. Pakkeleg ♥ Vi har et par ret pakket dage, hvor 1 juledag holdes i Hvidovre ved M´s onkel og tante. 2. Juledag holdes i Hornbæk ved M´s forældre, hvor vi bliver 34 voksne og børn. Og så står den på lidt julefrokost med venner og veninder. ♥

Så hvor end I er i Julen – og hvad jeres følelser er denne tid. Så ønskes I en glædelig Jul, fra Belle, M og Jeg.

Kys
R

5 kommentarer

 • Hvor er det fint skrevet, Rikke! Jeg håber at du trods din ikke så store begejstring for julen, alligevel får en god en med familien. Her er der heller ikke meget julstemning tilstede, men det handler nok mere om at vi sidder i Melbourne til +20 grader 😉 Vi forsøger dog at gøre hvad vi kan med småkager og en nogenlunde traditionel julemenu. Og så glæder jeg mig til at tage revanche næste år 😉 For jeg må nok indrømme, at jeg er en lidt stor fan af julen og alt hvad der dertil hører.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Glædelig jul! Julen er også altid en blandet fornøjelse for mig. Jeg er skilsmissebarn og det er nok den primære årsag til, at jeg i mange år virkelig ikke brød mig om julen. Desuden forstærker den som du siger afsavn. Og Jeg kan ikke bære at Der er folk der føler sig ekstra ensomme idag. Det er dybt urimeligt. Men jeg har nu en søn og for hans skyld skal det være en hyggelig tradition fremadrettet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hey…du har lige beskrevet en standard jul for de fleste… Det er bare med at finde dine bedste diplomatiske evner frem og så der ud af 😀 Vi er en lille familie på 6 personer alle incl. og det kan være svært 🙂 Op med humøret og ned med forventningerne…det skal nok gå 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alt er relativt – selv er jeg julefan, så håber den blev skøn, din jul, og at du vandt hele pakkespilsstakken 🙂

  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Og der er intet der er rigtigt eller forkert. Det er jo mere normalt at elske julen, og sådan skal det også være ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE BIRD HAS LANDED..