MAN GAV HENDE EN KJOLE PÅ // MEN HUN VAR STADIG FRA NYBORG..

NÅR DET GÅR OP FOR EN HVOR LIDT RETTIGHEDER MAN EGENTLIGT HAR.

DET ER INGEN HEMMELIGHED jeg elsker mobilepay (og dette er ikke en reklame..haha) men det gør jeg. ugg australia Det er nok noget af det, jeg savner allermest i Singapore, når vi er nogle steder med venner, for hjemme i DK, plejer man lige at kunne splitte regningen op, og bare overfører til hinanden. Det gør jeg rigtig meget i DK, hvis nogen der betaler for mig. Så slider jeg lige et beløb afsted. Derfor blev jeg helt stresset da jeg åbnede min app i dag, fordi jeg skulle overføre penge til min veninde Eleni, og der står: DU bor i udlandet: For at du kan bruge MobilePay, skal vi kende din adresse. Du skal finde følgende frem: NemId (tjek) Dit pas (tjek) Et officielt dokument, hvor din adresse i udlandet fremgår….. Baaaaaaah!!! Jeg har vitterligt ingen dokumenter der fremgår med mit navn. Ingen. Da vi jo ikke er gift, og lever i synd (tydeligvis), så ejer jeg intet. Jeg er noteret i systemet som “Professional housemaker – single with a child” … Jeg må intet eje! Jeg ringer i panik til Mobilepay´s kundeservice, hvor jeg får søde Oliver i røret, der pænt spørger hvad han kan hjælpe med. ugg boots bailey bow Og BOY der var masser han kunne hjælpe med. Jeg sætter ham ind i at MP har blokeret min profil, så jeg hverken kan sende eller modtage penge. Hulk.. Han fortæller mig, det skal nok løse sig, jeg skal bare sende et dokument med mit navn på, så de kan se, jeg reelt har en adresse der hvor jeg siger… Jeg fortæller ham, jeg ikke kan fremvise ham et. adidas nmd Så siger han jov jov. new balance soldes Du skal bare sende en kopi af din lejekontrakt…………… MIG: Jamen den står jeg ikke på….. OLIVER: Nå, okay okay. Så sender du jo bare en kopi af din telefonregning… MIG:……………………….. OLIVER: Jamen, så en kopi af et brev fra din bank, for du har jo en konto ik? MIG: Hulk! OLIVER: Hmmmm… Studerer du?? MIG: I WISH!!! OLIVER: Har du vitterligt intet dokument hvor det fremgår, HVOR du bor???? MIG: ……………………. OLIVER: Så er jeg virkelig ked af, at informerer dig om, så kan du ikke have mobilepay!!! /// Reality check. Der gik det sgu lige op for mig, hvor fucked det egentlig er. Selvfølgelig har jeg et dokument fra NORDEA hvor der står, jeg skal dokumenterer hvorfor jeg ingen penge tjener, om det er rigtig hvad SKAT har fundet frem til. Men sådan et dokument kan ikke bruges. ugg 2017 Det skal være et dokument der er sendt til mig, fra et sted i Singapore! Har man så bare givet slip på det hele, og pludselig lagt sit liv i hænderne på en anden og et land, der ikke anerkender hvem man er, og hvor man kommer fra! Den skal jeg sgu lige tygge lidt på, for det er nok første gang siden vi er flyttet derud, hvor det går op for mig, at min indentitet er jo fuldstændig ligegyldig i Singapore.

11 kommentarer

 • Vi havde samme problem med min mand i Frankrig. Han stod heller ikke på nogen kontrakter, så på trods af at vi er gift, skulle jeg til det lokale sygeregister skrive en fuldmagt (på fransk), hvor jeg bevidnede, at han boede på adressen sammen med mig – og så vedlægge min lejekontrakt. Men sådan noget er nok ikke engang godt nok for dig, når du og M ikke er gift. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ej, det lyder godt nok også MEGET besværligt. Hvordan tog din mand det, at han bare vare umyndiggjort?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Han tog det rigtig pænt, men holdt dog kun til det i 2,5 år. Så nu er vi tilbage på dansk jord og har begge en reel, voksen identitet igen. 🙂 (Det hørte i øvrigt med til den anden historie, at vi blev gift i Frankrig – faktisk lige rundt om hjørnet fra det kontor, som så efterfølgende ikke ville tro på, at han reelt boede sammen med mig – og vores fælles barn!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Vi står i samme situation … MEN! Er du ikke på nogen måde blevet registreret i Singapore? Vi har en kopi af den opholdstilladelse vi er registreret med ved politiet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Men vores har ikke adresse på, og det VIL de bare ha… Baaaaaahhhhhh. Får laaaange patter ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Mht betaling i Singapore, bruger I så ikke wechat wallet, prøv at se om det ikke virker hos jer. Det er så genialt og jeg bruger stortset aldrig kontakter eller kort længere.

  Jeg kan heller ikke få mobile pay i DK og føler mig så sat tilbage, når vi er der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Åhhhhh, det må jeg lige kigge på: Det lyder da som et godt tips ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg ville savne dig hvis du forsvandt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ahhhhh hvor er du bare sød. Det er jeg rigtig glad for ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hvad med skriftlig bekræftelse fra den danske ambassade i Singapore? Det kræver sikkert fysisk fremmøde, men det kunne da være en mulighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja det er sgu et meget godt bud. Jeg panikkede bare fordi de skrev det skulle være inden den 10 Okt, så det var jo ikke meget tid at løbe på. Tak for den NETS altså ; )

   Hvis de aviser min ansøgning, så gør jeg det du skriver. Skide godt ; )

   Taaaak
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAN GAV HENDE EN KJOLE PÅ // MEN HUN VAR STADIG FRA NYBORG..