PSSSST... CHANEL ESPADRILLES..

JEG HAR BRUG FOR JERES HJÆLP..

CAROLINE MODE
Så tøser, nu kommer i på arbejde. Jeg har brug for jeres hjælp. Jeg har fået et interview med bloggeren Caroline fra Carolines Mode – men jeg vil gerne stille nogle top seje spørgsmål, så er der et spørgsmål at i gerne ville stille hende, hvis hun nu sad lige foran jer.

Send mig dit spørgsmål i kommentar feltet, husk at være über kreativ.

Billedet har jeg lånt fra hendes blog.

18 kommentarer

 • Anna

  Hvad gør hun for at holde sig selv i form?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Super godt spørgsmål Anna… Det vil jeg klart bruge.. det vil vi jo alle gerne vide. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Evt om hendes egen stil er inspiration fra andre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   godt spørgsmål, det er noteret. Jeg ved hun siger hun ikke rigtig læser blogs.. for at holde et åbent mind. så det ville jo være rart at vide om hvor hun så får den fra.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Dette er ikke et spg. men mere et skulderklap til hende. Jeg vil bare sige tak til hende. Tak fordi at hun som én af de største modebloggere, ikke er røget med på”jeg-skal-være-tynd-som-et-siv” – trenden, for det sender bare det forkerte budskab til læsere og jeg bliver simpelthen så rasende. Som anoretiker igennem 16 år og med indlæggelser som sammenlagt har varet i 5 år så pisser det mig så meget af, at se alle de store bloggere skrumpe og skrumpe så hurra for hende, at hun ikke bukker under og står ved, hvem hun er! Stærk kvinde! Jeg vender måske tilbage med spg. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Mette,

   Tak for din ærlighed Mette – Du har ret der er mange der skrumper ind. Der bliver jo desværre så meget fokus på deres persona at de bliver for overbevidste på deres krop. Jeg ved da selv når jeg ser mine billeder, så ser jeg lavstammet ud og mine ben ser tykke ud. på trods af at jeg er 175 cm høj.. Et kamera er ond ved en, I tell you. 😉
   Jeg håber du har det bedre – jeg har selv haft problemer med vægten siden jeg var 13 år både på den ene og den anden side af vægtskalaen.

   Tak for din mail 😉

   go´aften
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Og der skal sættes pris netop på den slags modebloggere, og dem, som ikke bliver for højt på strå. Så gider jeg simpelthen ikke læse med. Rikke, du er jo så nede på jorden, så du “næsten” flader ud, og det er jeg vild med :O)
   /H

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Haha..
   Rejsende i sko og strømper fra Fyn du ve’ 😉
   Jeg har ingen hensigter i og blive højt på strå.. Det ligger ikke til mig og min stil – vil heller have en stor portion selvironi – dog ved jeg godt at man så skal forberede sig på at man nok ikke bliver en stor bloggere når man ikke står der og “strike and pose” agtigt.. Eller måske fordi man viser sit sande jeg.. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Netop derfor ville jeg mene du også kan blive en STOR blogger, fordi du er dig og ikke viser og skriver noget du ikke er. :O) Kepp up that way 🙂 Og som du skrev som svar til en anden læser, så kan man være med budget mæssigt, hvis der er noget man absoluts må eje af det du ifører dig eller skriver om :O) I Like..
   /H

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   SMOOOCH… 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   AMEN! Well said Heidi! Det er rigtigt! Derfor er dette også allerede blevet en af mine yndlingsblogge. Den fokuserer ikke kun på ” weeee it´s FASHION WEEK and I´m dyyyyyying for these shoes”,”jeg DØR hvis ikke jeg får disse eller disse”,”jeg er fed”(selv personen nok bruger str. 25 )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hvor er i søde tøser 😉 er glade for at i følger med.. Elsker at have jer i mit liv 😉

   Endelig kom tilbage..

   😉
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martina

  Nej, hvor fedt:) Hun er så rocker cool altså!!

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide, efter hvilke forudsætninger hun sammensætter sine evindelige casual outfits. Hun formår bare at få en hvid t-shirt og et par slidte jeans til at se sexede ud, how does she do it??? Hvad er det vi skal have for øje, når vi klæder os på?? Ja i bund og grund, hvad er god stil for hende?? Et meget “hey-det-spørgsmål-er-sku-da-heard-before” spørgsmål, men jeg synes virkelig det er relevant i denne tid, hvor bloggerne vinder mere og mere ind i modeverdenen, og manges øjne hviler på dem.
  Hvis man kigger på bloggere som f.eks. The ManRepeller, The blond salad eller den norske blogger Ulrikke Lund, så møder man bloggere, som i mine øjne ofte sammensætter og kombinerer tøj, som for det første budget mæssigt ligger langt over os dødeliges budget, og for det andet, som vi “almindelige” mennesker nok ikke lige ville hoppe i på en tirsdag, medmindre vi vejede 48kg og vores hår var blevet sat af et Redken team.
  Ser man derimod på Caroline, så ser hun fisme altid så lækker ud i hendes jeans og en t-shirt/strik. Selvfølgelig er hun altid pyntet med lidt Chanel, Céline, Givenchy, Balenciaga, Gucci osv, men hun holder da begge ben solidt fæstet på jorden, og viser sig stort set altid i tøj, som man mere eller mindre kan gøre kunsten efter.
  Interessant kunne det også være at vide, hvordan en god basis garderobe skal være i følge hende. Hvor skal vi investere vores surt optjente penge på kvalli, og hvor kan vi spare?

  Puh ha, det blev jo en hel lille smøre:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Super godt spørgsmål Martina,
   Det vil jeg klart skrive ned på min liste af TOP gode spørgsmål. Jeg er helt enig med dig. Jeg har læst at hun aldrig dresser up, fordi hun vil tage billederne af folk og ikke omvent.. rimelig beskedent altså… 😉

   fedt du tog din tid til at tænke over spørgsmålet..

   Dejlig sne fyldt dag ( piiiis)

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Rikke,

  Hvor spændende. Jeg er tit forbi hendes blog og elsker deres streetstyle billeder – dog undrer jeg mig hver eneste gang over, hvordan hun har råd til at købe Céline, Balenciaga, Marant osv. i så store mængder; spiser hun havregrød hver dag eller bliver hun sponsoreret. Jeg menere bare, et klædeskab som hendes er super misundelsesværdigt, men hvis hun betaler fuld pris for sine ting er hun måske ikke det bedste forbillede ift. økonomi/forbrug? Det er måske at gå hende lidt på klingen, men jeg tænker ofte over det på de blogs jeg læser…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg ved godt hvor du vil hen med de tanker, tro mig det er de samme tanker jeg har når jeg læser blogs. Jeg skal nok finde en måde at stille det spørgsmål på. Jeg ved hun bliver sponsoreret af mange… måske ikke lige af ISABEL MARANT men af butikkerne i Stockholm.. har lagt mærke til at hun har skrevet nathalie schuterman nogle gange, på henvisningerne af eks. hendes tasker… hun er en af de største butikker i Stockholm og har alle de “onde” mærker. så tror hun giver hende en del.. 🙂

   Jeg formulerer det på en “pæn” måde…

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Nu jeg super streng ;0) Men vel bliver hun sponseret, men damen tjener gode penge på sin blog. Det er en af de største. Der er reklamer på bloggen osv., hvilket skulle give en god skilling. Endvidere har hun sit eget mini blad, det kan købes via ipad. Hun er en business woman, selvom hun bliver sponseret/får klækkelige rabatter ved at namedroppe. Thats the name of the game. Ville hun være interessant at se på, hvis hun blot gik i high street, ej vel. Blog’s er til drømme. Et langt mere interessant spørgsmål ville være, hvordan hun har formået at bygge sin blog/forretning op. Hun har flere bloggere tilknyttet, hun laver streetstyle fotos osv. Hvordan får man er god blog op at køre, hvad er hendes tanker/råd? Hvordan kom hun fra start? Svenske blogger er dygtige og professionelle, de MÅ have en guidelines.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Maria,

   Nej få du bare tilløb for din mening 😉 smil… Det er der ingen tvivl om at hun gør og hun gør det godt. Hun er mega sej- Glæder mig til at møde hende 😉 Jeg skal nok stille hende dit spørgsmål, det er et super godt spørgsmål… Nu har jeg arbejdet med Svenskere og jeg må sige at jeg ikke har prøvet noget ligendene .. de er så pligt opfyldende at de kan få selv den meste dedikerede dansker til at blegne.. De sigter højt og følger det altid til døren. 😉

   Tak for dit spørgsmål

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PSSSST... CHANEL ESPADRILLES..