Sund chokolade nuss.

Hjælp til SPANX

20130430-095715.jpg

Der er mange der skriver ang. str på SPANX fordi Nelly og ASOS sælger dem i str. S, M, L…. Jeg har aldrig solgt SPANX på den måde.. De skal sælges i A, B, C, D det er sådan skemaet er bygget op.
Men hvis jeg skal gennemskue det, så er det sådan at det hænger sammen:

A – XS
B – S
C – M
D – L

Kig på skemaet og find der efter din str.
Den model jeg har vist den hedder SUPER HIGH POWER og er perfekt til alle sommerens kjoler. Jeg brugte den selv til et bryllup jeg skulle til. Og jeg kunne danse hele natten, uden det var numsen der dansede med mig.
Så hvis du mangler at blive strammet op til en party, ville jeg klart anbefale denne. Hvis du er i tvivl om farven du skal vælge, så husk at lys kan gemmes under alle farver, men sort kan ikke gemmes under en lys kjole.

Hvis du ikke har læst mit indlæg om SPANX så find det her sammen med skemaet over str.

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund chokolade nuss.