CLAIRE ANASTASIA // GOODIES..

HJÆLP…

portrait-vanessa-bruno

Jeg skal møde denne dame i aften på den Franske Ambassade og jeg er lidt presset over mit outfit. Var ude i en lang lace kjole og høje stilletter. But who am I kidding? Vejret er jo lort. Jeg fryser som en espeløve og det eneste jeg rummer lige pt. er min fleece dragt og min varme pude. Så jeg tror jeg må ud i noget læderleggings? Igen.. Men hey. Det redder alt. So DON´T fight it.

Vanessa Bruno er kendt for sin enkle, feminine stil, altid med et parisisk twist. Men selvom hun er vokset op i Paris, har hun faktisk danske rødder! Hendes far er italiener, hendes mor er dansker, og hun er sågar født i Danmark. Så lidt cool at møde hende i aften.
Mon hun snakker Dansk? I hope so. For jeg snakker ikke Fransk. Ikke andet end.. Merci. Pour moí – hvilket nok bliver lidt svært at holde en samtale kørende med de få gloser.

Men ser frem til i aften ; )

1 kommentar

  • Lise

    Skulle gjerne vært i dine sko i kveld! Stas å møte Vanessa Bruno! -og når du vel er innenfor glemmer du
    nok fort at du frøs…haha. Må du ha en fortryllende aften 😉 Ps; skulle hun ikke åpne butikk i Cph? (det er vel måske
    nettop derfor du skal i ambassaden?)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CLAIRE ANASTASIA // GOODIES..