ITS ON BABY // EXCLUSIVECOVER.DK

CLAIRE ANASTASIA // GOODIES..

20140131-080704.jpg

Så enkelt kan det gøres og igen så stylish. Har haft det her armbånd på hele ugen, hver eneste dag. Det gør bare alt for mit outfit. Helt plain kedeligt tøj, 17 lag af uld i alle afskygninger og dette Claire Anastasia armbånd og så giver det hele mening.

Claire Anastasia er Dansk og har på kort tid fået rygende succes med hendes brand af samme navn. Kvinderne står i kø, for at få fingre i en af hendes armbånd – Magasinerne kæmper om at bruge det til deres shoots. Hun er elsket af alle i modebranchen og hun gør det super godt.

Hendes designs kommer i alle afskygninger og farver. Der er valgmuligheder der er uendelige. Det er umuligt ikke og finde et, der er ens egen stil : )

Claire Anastasia’s armbånd er håndlavet og du kan finde dem lige her

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ITS ON BABY // EXCLUSIVECOVER.DK