SHOPPING SPREE // FREDERIKSBERG CENTERET..

PSSSST… CHANEL ESPADRILLES..

chanel espadrilles
Hvis der er nogen af jer der er ved at dø over at de ikke har fået de famøse CHANEL Espadrilles – så har de dem i CHANEL butikken i Hamborg i mint grøn og gul. bare lige til info, hvis i skulle have 385 euro´s for meget på jeres konto. Men husk at de er meget små i str. så man skal en op end man normalt bruger.. Hello size 41 ;(

billedet er lånt fra nettet..

 

21 kommentarer

 • Mette

  SHIT da jeg så billedet og scollede langsomt nedad SÅ TROEDE JEG AT DU HAVDE KØBT DEM ALLE….hahaha!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   hahaha.. I wish.. Nej desværre jeg har ikke 400 euro´s til dem, desværre. ;(

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nørgaard

   De koster 250 € i Frankring. Jeg har lige købt et par i Paris.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Okay, så er det godt jeg snart skal til france.

   Tak for i info… 😉

   Dejlig Søndag

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  De er jo SÅ fine! Ærgeligt at min SU vist ikke helt stemmer overens med prisen. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Nej heller ikke min konto – min kæreste ville myrde mig hvis jeg gjorde det.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda c

  Ååååhhh ku godt.. Ville bare helst have et par i mere klassiske farver..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jaaaa eller læder… Hvad str bruger du?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linda C

   Hi beautyful.
   Har først set dit svar nu.. 🙂
   Jeg SKAL eje et par, synes de er mega cool i læder.. I’m a size 39 in shoes..
   Håber du har det godt søde
   Ps. Var ved at dø af grin over dit orme-indlæg… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Be still my heart! Hver gang jeg ser dem i denim får jeg lyst til at smide pengene efter dem! Men så er det jeg tænker, det er sindssygt at smide så mange penge efter et par espadrilles i canvas. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Som helt sikkert bliver slidt ned i bunden. Jeg kan huske da jeg gik i dem da jeg var mindre, der fløj der gummi over det hele, fordi de blev så hurtigt slidt.. Til 385 euro’s så ville jeg gå amok hvis de endte i samme stand…
   Men det er fandeme så mange penge, tror heller jeg ville have en lille Clutch istedet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig fristende, især fordi jeg skal til Hamborg om 1,5 uge! Men pengene er desværre slet slet ikke til det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   det er også alt alt alt for mange penge… really..!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er for sindsygt mange penge for sivstrå og lidt stof!!! Og mig der ellers ALDRIG synes noget er for dyrt, kun at jeg har for lidt penge…. Nå, jeg bruger alligevel str. 41, og jeg tror ikke at CC laver dem i 42, så jeg slipper for at bekymre mig mere om dem;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Deres str er jo fucked up.. og nej jeg har bestemt heller ikke råd. Dog er jeg på samme hold at jeg altid finder et stash af penge – men det er crazy for sådan nogle siv futter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Åh de er så pæne! Men det er jo bare vold mange penge altså! jeg er normalt en str 40 i flade sko, og jeg tror ærligt ikke jeg ville kunne overskue en str. 41 på min fod.. uanset om den så ligner en 40 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   ja totalt urimeligt og psykolgisk forkert for en kvinde at skulle gå op i str. tøj som sko… og slet ikke når man bruger en str 40 som jeg selv også gør- Husker for mange år jeg gerne ville have en Jakke, men da jeg fandt ud af at jeg skulle have en str. 44 i Italienske str. så sagde jeg nej TAK!! I DONT DO BIGGER … basta..!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Jeg har det på præcis samme måde! Jeg har i flere år elsket Patrizia Pepe, men hader at de har it. størrelser.. Christ altså, hvem går frivilligt op i tøj eller sko str! 🙂 btw, de der Vans du har lagt et billede op af er jo for vilde! MÅ HA! Ved du hvilke butikker der får dem?:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Haha.. Det var lige præcis fra Patrizia P jeg hader deres lorte str.

   Jeg ved ikke endnu hvor de kommer til salg, men lover at jeg søger på livet løs for at finde ud af det – lover at jeg poster 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Er du sikker på prisen? Jeg har for en måneds tid siden købt 2 par i Paris (har savlet over dem siden sidste sommer) og de kostede 250€ pr par, og priserne plejer da nogenlunde at være de samme i eurolandende…. Mener at dem i læder kostede ca 385 €…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Signe,

   det var hvad Mrs. Thai sagde til mig i telefonen fra Hamborg butikken 😉 Men måske har hun sagt forkert.

   😉 Men fedt for dig at du fik et par… lucky you

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING SPREE // FREDERIKSBERG CENTERET..