NU MED NYE ØJNE..

HVIS BARE JEG HAVDE ET DANKORT..

foto

Hvis nu jeg havde et Dankort – og hvis nu jeg havde penge på min konto. Og hvis jeg nu ikke var, så fandens forelsket i Kat og hendes Stan Smith Leopard adidas kicks, som hun flasher HER. Så havde jeg været ligeglad. Men det er jeg ikke. Jeg er top misundelig på hendes smarte sneakers – og hvis jeg havde haft kongens mønt. Så havde jeg hapset dem hjem til kagehuset, og slidt dem, til der ikke var mere dyre print tilbage på dem. Jeg har puttet dem i kurven, men jeg har ikke tjekket ud, for Sarenza har ikke gemt mine kreditkort oplysninger (pis), og Mr M siger N.E.J!! (nå måske).!

Så hvis du har penge – og ikke har én der overvåger din konto, så kan du finde de meeeeget flotte Stan Smith Leopard Sneakers LIGE HER.

Det er syyyynd for miiiiig..!

; (
Happy Shopping (og det mener jeg sleet ikke)

Ps. Husk I kan shoppe mit klædeskab HER..

2 kommentarer

  • TineLee

    Af en eller anden årsag, så kan jeg huske mit kortnummer, udløbsdato og sikkerhedskode udenad. Tror ikke det har noget at gøre med at jeg shopper meget online – ahem 😉 Men det er et godt tip at memorere sit kortnummer osv, for det er netop det, der redder mig i den slags uheldige situationer, som du sidder i nu 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er de fine! Jeg syntes du skal købe dem til Mr. M i fødselsdagsgave 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU MED NYE ØJNE..