TÆNK MED HJERTET..

HVIS JEG HAVDE GULD PÅ LOMMEN..

FAVORITTER

//1. LEOWULFF Passport – holder // 2.GANNI Rullekrave //  3.PROENZA SCHOULER PS11 Mini Shoulderbag // 4.BECKSÖNDERGAARD R-Willoughby Scarf // 5. ZARA Bukser med Vidde // 6.MINIMUM Victoria Outerwear via Stylepit // 7. TOOGOODTOBEBASIC Magic Maggie Cashmere Beanie.  

Hvis Jeg havde masser af guld på lommen. Så var der nogle ting som skulle shoppes. Her er 7 af mine favoritter ; )

//1 LEOWULFF: Jeg mangler en holder til mit pas, som er pæn. Det vælter altid rundt i min taske, så det ville være rart med lidt mere styr på det. 

//2 GANNI:Jeg knus elsker jo Katrine fra Wearemad – og siden hun havde denne rullekrave på, der har jeg været så misundelig. Heldigvis tippede hun om at den var på udsalg. Så hoppede jeg på den. ; )

//3. PROENZA SCHOULER: What´s not to like? Jeg esker animal print og Jeg elsker Proenza´s design. Der står Riksen på den her.

//4. BECKSÖNDERGAARD Scarf: Jeg er tørklædepige. Så det her ville klæde mig godt i min garderobe. Det er simpelt i farve og designet laver “balladen”. God størrelse og god pris.

//5. ZARA: Jeg hader når mine bukser sidder helt stramt. Jeg er faktisk begyndt at gå mindre i stramme jeans. Derfor ville de her bukser, passer super ind i min “nye” sommer garderobe.

//6. MINIMUM FAUX FUR: En lille statementjakke, skal man altid ha´i sin garderobe.  Jeg har selv den her i Leopardprint. Men kunne godt bruge den i blå også (Nu på Udsalg)

//7. TOOGOODTOBEBASIC Cashmere Beanie: Jeg fryser altid på mine ører. M griner altid af mig, da jeg kan få ondt i dem, selv på en solskinsdag. Hvad kan en pige gøre? Så må man jo holde dem varme ; )

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TÆNK MED HJERTET..