IDAG BLIVER EN GOD DAG..

HVIS KARTOFFELSKRÆLLER VAR AF GULD..

Jeg har jo sagt flere gange at jeg ikke går op i interiør og det har jeg virkelig heller ikke gjort. Men jeg har så mange veninder der gør det og de bor jo nærmest i ILLLUM BOLIGHUS. Så jeg føler mig big time udenfor hvergang at de sidder og drøfter møbler og designs. Faktisk lidt blond. Men et mærke at jeg kender er GUBI og de er jo det ultimative. Ligesom skummen på latten og foie gras på det ristet brød.

Jeg har fundet mine favoritter her – jeg har måtte begrænse mig. For ellers ville jeg vælge det hele. I kan trykke på navnene og det vil linke jer til GUBI.dk – Måske i også finder nogle julegave ønsker, det har jeg ihvertfald. Men tror ærligt ikke jeg skal regne med det.
Jeg har lovet mig selv at jeg fra nu af vil gå mere op i mit hus. Jeg føler mig ikke helt fuldendt her. Ikke helt hel. Kender i den følelse. Nogle gange hjælper det med blomster i vaser – andre gange der skal der lidt mere til. Blomsterne strækker sig ikke helt nu – så jeg må arbejde lidt med at finde min “inner peace”. “Mit hjem er mit tempel” ( den har jeg selv lavet..haha.)

GUBIGrässhoppa// Ronde Pendant // Adnet Mirror // Pedrera PD2 // Bestlite BL10 // GUBI 53 // Bonaparte Sofa

3 kommentarer

 • Hvor lang tid har I egentlig boet i huset? Kender alt til det med at det tager tid at finde sig til rette et (nyt) sted. Efter 4,5 år har vi stadig ikke fået alt på plads i lejligheden og indrettet den som vi gerne vil, men det er som om tiden bare går. Haha. Men vi har det alligevel begge meget rart i vores lejlighed, selvom der jo altid er plads til forbedring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kan man købe de fine ting i fysiske butikker? Har forelsket mig i stolenene til mit spisebord:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Tror du har mere stil end et katalog hjem. Hvilket ifølge mig selv godt kan blive lidt for kønsløst ;-):-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IDAG BLIVER EN GOD DAG..