PUT YOUR HANDS UP..

FOR 2 ÅR SIDEN LAVEDE JEG DETTE..

FOTOSHOOT Når man har en blog, så følger der som ofte, rigtig mange sjove ting med. Det er både nye veninder og oplevelser. Den bedste oplevelse jeg har haft, er dog stadig denne, som jeg lavede sammen med Hoss Intropia og Klix Kommunikation. Mit fotoshoot.  Jeg elsker at kigge på billeder og tænke “You did good”. Det betyder specielt meget for mig, da det er lidt over et år efter jeg var ude for min ulykke, og dette lidt er min fuck finger til sygdom, og mig der siger, jeg gør præcis hvad det passer mig, og jeg lader mig ikke kue af smerter og skavanker. Stædig fynbo 4 life.

Dette var resultatet ♥

IMG_8620 IMG_8621 IMG_8622 IMG_8623 IMG_8624IMG_8625 IMG_8626 IMG_8627 IMG_8628 IMG_8629

IMG_8630 IMG_8631 IMG_8632 IMG_8633 IMG_8634IMG_8635 IMG_8636 IMG_8637 IMG_8638

Foto: Ditte Capion // MakeUp: Henrik Steen fra Lancome (som by the way er Medinas makeup artist. Yep. Im a star. I hvert fald bare for en dag.) // Brand: Hoss Intropia // Production: Klix Kommunikation.

♥♥♥

15 kommentarer

 • Victoria

  Hold nu kæft hvor er du smuk!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Så kan man vist ikke se bedre ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Smukke, smukke billeder <3
  Elsker iøvrigt Hoss Intropia!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er fandme også nogle virkelig flotte billeder! Med en smuk model!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvorfor laver du ikke mere af den slags, du er jo gudeskøn og pisse lækker!
  De billeder kunne bruges i enhver kampagne eller være i alle bladene.
  Når man er over 30, så er det rart at se man stadig kan konkurrere med de der 14-16-18årige med perfekt hud, flad mave og enormt lange stænger, mere Rikke på forsiderne tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja. Jeg har også tit pres over de unge piger, mest fordi jeg føler mig ung, men min dåbsattest siger noget andet, og nogle gange mister man lidt håbet, og om ens udløbsdato er kommet. Så derfor betyder disse billeder, også bare rigtig meget for mig. Det er et “det skal nok gå” for alle os, over 17 ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er skønt at se alle de fine billeder af dig! Og hvor er du sød på billedet med jeansene, hvor du springer på det ene ben 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg elsker også det billede. Det er fra Christiania, hvor vi fik lov til at skyde billeder ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrije

  Du burde jo leve af at lave fotoserier!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina B.

  Du ser ud som gudinde, Rikke..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  fuck (undskyld sprog) hvor er du bare flot!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Holy moly! 2 år siden allerede? Du har virkelig nået meget på den tid, og det er nogle ret fantastiske billeder. Egentlig er jeg ikke specielt vild med tøjet, men modella var jo smååååk. Shit, altså. Du giver os sgu mindreværdskomplekser, dame! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PUT YOUR HANDS UP..